Potovanje v mrzlih zimskih dneh

Popotniško društvo Slovenije je objavilo fotografski natečaj, s katerim želi promovirati mobilnost mladih.

 

Natečaj poteka na temo “Kako kvalitetno preživeti mrzle zimske dni in kam vse lahko odpotujemo v času zime?” in se bo zaključil 29. februarja 2012.

 

In kako poteka natečaj? Na spletni strani boste lahko ocenjevali slike. Ocenjevanje bo potekalo v dveh delih. V prvem delu boste obiskovalci spletne strani ocenjevali slike od 1 do 5. Med vsemi fotografijami se bo deset najbolje ocenjenih slik uvrstilo v drugi krog ocenjevanja. Strokovna žirija Popotniškega združenja Slovenije bo izbrane slike razvrstila od najnižje do najvišje ocenjene.

 

NAGRADE:

  1. nagrada: potovalni kovček na kolesih, dimenzije: 40 cm x 20 cm x 50 cm
  2. nagrada: vikend paket za 1 osebo v Bohinju
  3. nagrada: poldnevna izposoja kanuja po Bohinjskem jezeru
  4. nagrada: brezrokavnik

– 10 izkaznic Hostelling international za ugodnejše namestitve v preko 4.000 youth hostlih po vsem svetu.
– 5 majic spletnega časopisa Globetrotter s sporočilom Say Hi to Slovenia

 

Ob besedi potovanje ponavadi pomislimo na poletje in morje, vendar tudi v zimskih dneh lahko potujemo in lahko nastanejo čudovite fotografije s potepanj, smučanja, ogledov novoletno okrašenih mest, … Na natečaj se lahko prijavi vsak posameznik, starejši od 15 let, z lastnimi fotografijami (sodeluje lahko z največ tremi fotografijami) ne glede na državljanstvo in kraj bivanja. Vsakdo lahko sodeluje s fotografijami, katerih avtor je sam. O natečaju lahko več preberete na spletni strani www.youth-hostel.si (zavihek Projekti).

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.