Spet v Cirkus? 3 dejavnosti za študenta, željnega alternativ

Zaradi koronavirusa so mnogi študenti znova ostali brez prostočasnih dejavnosti v Ljubljani. Študenti prvih in drugih letnikov tako še niso imeli prave dolgotrajne študentske izkušnje. Druženje je zaradi prihoda hladnejšega vremena in pričakovanega poslabšanja zopet omejeno, a napovedi za začetek leta 2022 so optimistične. Prihod toplejšega vremena bi moral pomeniti znižanje okužb in popolno vrnitev študentskega življenja. Vsem so seveda znane zabave v različnih nočnih klubih, a kakšne dejavnosti za študente še ponuja slovensko glavno mesto? Predstavili ti bomo tri, za katere morda nisi vedel.

Zapoj si pesem

Klasična izbira, s katero ne moreš zgrešiti. Sedaj že tradicionalna lokacija karaok je bar Foerster, ki se nahaja zraven Filozofske fakultete. Organizirajo jih ob četrtkih. Razpon pesmi sega vse od 60. let do Balkana. Poleg njega se karaoke organizirajo tudi v Holidays Pub.

Razdraži možgane

Pub kvizi so pri nas manj znani, a pridobivajo popularnost. Izbereš skupino prijateljev in se skupaj udeležite kviza, kjer boste morali odgovarjati na vprašanja iz različnih področij. Najdeš jih ob četrtkih v Pivnici Union, kjer pijače ne bo manjkalo, v primeru zmage dobiš celo zastonj rundo, in ob torkih v Dobri potezi.

Z žogico v kozarec

Beer pong je vsem znana igra ciljanja kozarcev in pitja. Najbrž si jo igral na kakšni rojstnodnevni zabavi. Sedaj jo lahko tudi v Ljubljani. V Pivnici Union vsak torek organizirajo beer pong turnir. Igrati ga je možno tudi ob različnih dogodkih v baru Shooters.

Vse to in še več?

Vendarle smo ti predstavili le tri dejavnosti, ki so morda manj znane, a zagotavljajo dobro preživet čas. Ljubljana poleg njih ponuja tudi različne sobe pobega, oglede filmov v Koloseju ali Kinu Bežigrad, oglede športnih tekem v pivnicah, kot so Cutty Sark in Lepa Žoga, igranje bovlinga in še več. Tako ti nikoli ne more biti zares dolgčas.

Prejšnji članekKdo bi si mislil! Uspešna mlada modna oblikovalka našla navdih v … telefonu!
Naslednji članekClimathon Ljubljana 2021: Bodi sprememba!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.