Najboljši poletni žur letošnje zime?

Sonca nismo videli že lep čas, vsi pa že po tihem razmišljamo o morju, zabavi, skratka zasluženem študijskem dopustu. Kako pa si lahko sredi zime privoščimo pravcati »summer party«? En način je, da odpotujemo na jug, kjer je vreme pravšnje, čeprav se v tej sezoni ne dogaja prav dosti, da o cenovni in časovni »neugodnosti« niti ne izgubljamo besed.

Drugi je zanimiv žur, ki nas čaka ta vikend – Get2gether with FREEMASONS v klubu InBox. Kdo nas bo zabaval? Z nominacijami za grammyje kronana britanska remikserja svetovnega slovesa in avtorja UK top 20 hitov Love on my mind, Watchin’, Rain down love, Uninvited, When you touch me in Heartbreak, producenta zvezd, kot so Kylie Minogue, Whitney Housron, Solange in Beyonce Knowles, Shakira in Kelly Rowland, ter nesporna kralja after beach partyjev od Zrć do Malibuja.

Pobrskajte po poletni garderobi in nabrusite petke ter zaplešite na prvem in zadnjem poletnem žuru letošnje zime. V za to zabavo posebno dekoriranem InBoxu bomo lahko zaplesali tudi v družbi tekmovalk za naslov Miss bikini Slovenije 2010 in okušali rezultate mojstra atraktivnega mešanja koktejlov!
Poletje, prihajamo!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.