Plesi do 01:00 za študente

Skupnost katoliške mladine SKAM prinaša dobre novice vsem ljubiteljem plesa. Pod okriljem Centra SKAM bo namreč tudi v letošnjem študijskem letu potekala organizacija že tradicionalnih tematskih plesnih dogodkov, namenjenih vsem dijakom, študentom in mladim v poklicu, ki si želijo kvalitetne plesne zabave brez cigaretnega dima in alkoholnega omamljanja.

Ples vsakokrat poteka od 21.00 do 01.00, zato je dogodek postal znan kot Ples do 01.00. Plesi so namenjeni tako sproščenemu druženju s prijatelji kot tudi izpopolnjevanju znanja plesnih korakov, saj ekipa Plesa do 01.00 na dan dogodka v sodelovanju s Plesnim salonom Salsa organizira tudi plesni tečaj s pričetkom ob 20. uri.

V študijskem letu 2018/2019 se lahko udeležiš kar petih Plesov do 01.00 na različnih lokacijah po Ljubljani. Na voljo je tudi letni abonma, ki ti za 20 € poleg udeležbe na vseh plesih in izvrstne plesne glasbe pod taktirko DJ Romana omogoča tudi obisk kvalitetnih plesnih vaj ter okrepčilo na dogodkih.

Pozor: abonma si lahko priskrbiš le na uvodnem plesu v sezoni. Ta bo potekal že v začetku oktobra v veliki dvorani Antonovega doma na Viču. Tokratni dresscode so jesenske barve, ki bodo zaznamovale prehod poletja v jesen. Sam/-a ali v dvoje, s plesnim znanjem ali brez, pridruži se in zapleši v novo študijsko leto.

Za več informacij obišči spletno stran SKAM. Dinamična ekipa Plesov do 01.00 pa vabi v svoje vrste vse, ki so s svojimi predlogi pripravljeni izboljšati plesne dogodke. Izpolni prijavnico in sodeluj pri njihovi organizaciji.

Prejšnji članekOdkrivanje kultnih klasik – 2. članek: Peklenska pomaranča
Naslednji članekHuawei Honor 7C

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.