F52 – Glasbeni Festival Litija 2019

  F52 Glasbeni Festival Litija 2019
  F52 Glasbeni Festival Litija 2019

  Datum / Čas
  Date(s) - 31. avgusta, 2019 - 1. septembra, 2019
  15.00 - 2.00

  Lokacija
  Ukmarjeva vila, Litija

  Kategorije


  F52 bo že šesto leto zapored združil različne generacije ob dobri glasbi in celodnevnih aktivnostih. Pridi na nepozabno doživetje rockovske glasbe in noro zabavo! Festival se je v preteklih letih odvijal v ambientu parka dvorca Ponoviče, letos pa se festivalsko dogajanje seli pred Ukmarjevo vilo v središču Litije.

  NA ODRU

  Za uvod se bodo predstavili mladi talenti Glasbene šole Kokalj. Nadaljevanje bogate tradicije litijskih rockovskih zasedb bodo zagotovili znani Pink Panker in čisto sveži band Phantomia. Mlad, a band s potencialom, ki hitro dobiva na prepoznavnosti je skupina Fat Butlers. Predstavili se bodo tudi legende slovenske alter in underground scene Demolition Group, premierno pa bodo v Litiji nastopili Koala Voice! Letošnji F52 bodo zapečatili Šank Rock, brez katerih si slovenske rock glasbe sploh ne moremo zamisliti!

  Čez dan se bodo odvile zabavne in adrenalinske dnevne aktivnosti, zvečer pa bo poleg kvalitetne glasbe in pravega rock vzdušja poskrbljeno tudi za kulinarično popestritev.
  Karte so že na voljo na spletni strani mojekarte.si in njihovih prodajnih mestih, za študentski in dijaški popust pa se lahko oglasite na Klubu litijskih in šmarskih študentov. Mlajšim od 16 let je vstop na prireditev dovoljen v spremstvu staršev.
  Več na spletni strani F52 in na Facebook dogodku F52.

  POZOR: Študent 26.8.2019 za vas pripravlja nagradno igro, kjer bomo podelili 15 brezplačnih vstopnic za F52 – Glasbeni festival Litija 2019!!! #staytuned

   

  Pia Prelec Poljanšek
  + objave

  Novinar

  LEAVE A REPLY

  Please enter your name here
  Please enter your comment!

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.