Črnfest 2019

  Črnfest 2019

  Kdaj

  17. avgusta, 2019-31. avgusta, 2019    
  Cel dan

  Kje

  Črnomelj
  Trg svobode 3, Črnomelj, Slovenija, 8340

  Vrsta dogodka

  Črnfest je festival dobre glasbe, otroških predstav in rajanj, stand-up večerov, kulinarike, športa … Že vrsto let deluje pod sloganom “Dobro za vse”, saj je program, ki ga ponuja dvotedensko druženje, pestrega izbora, primeren za vse generacije.

  Že to soboto, 17. 8. 2019, se bo v Kampu Bela krajina – Podzemelj ob Kolpi odvijal prvi športni dogodek za vse ljubitelje plezanja, in sicer Gravity Challenge – Deep Water Solo tekmovanje v sodelovanju z Dudes vs. Gravity.

  Za kaj točno gre? Dudes vs. Gravity, ki obožujejo adrenalinske športe in reko Kolpo, so lansko leto postavili prvo plezalno steno na vodi v Sloveniji, ki je tudi izven Bele krajine požela veliko zanimanja. Tudi letos stena velikanka komaj čaka, da bo ponovno zaplavala na reki Kolpi. Čez celoten dan bodo potekale kvalifikacije in finalni boj za najboljše v sproščenem in tekmovalnem vzdušju tako za tekmovalce kot obiskovalce. Več informacij glede prijav, pravil tekmovanja in ostalih podrobnostih najdeš na Facebook dogodku ali pa piši na dudesvsgravity@gmail.com.

  Festival pa se bo uradno otvoril to soboto, 17. 8. 2019, s koncertom glasbenih skupin Silente in Detour.

  Koncert se bo odvijal v grajskem atriju, začenši z 22. uro, predprodaja vstopnic pa je možna v TIC Črnomelj (5 € študenti in dijaki, 8 € ostali).

  Otvoritveni vikend ne bo samo v duhu odlične glasbe, pač pa so se organizatorji odločili, da ga popestrijo še s turnirjem v odbojki na mivki, ki bo potekal v nedeljo, 18. 8. 2019, s pričetkom ob 15. uri v Kampu Bela krajina – Podzemelj ob Kolpi. Prijavnina na ekipo znaša 10 €, zmagovalce pa čakajo praktične in denarne nagrade.

  Organizatorji tudi letos obljubljajo obilo zabave, smeha in nepozabnih trenutkov.

  Vabljeni na Črnfest! Dobro za vse!

  Prejšnji članek5. FeKK – Festival kratkega filma v Ljubljani: Slavje
  Naslednji članekF52 – Glasbeni Festival Litija 2019

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.