Osnovni tečaj nemščine | 6. 3. – 26. 4. 2023 | Ljubljana

  Osnovni tečaj nemščine | 6. 3. - 26. 4. 2023 | Ljubljana

  Kdaj

  6. marca, 2023-26. aprila, 2023    
  18.00-19.30

  Vrsta dogodka

  Znanje jezika dežele izjemne kulinarike, pestre zgodovine ter ene najbolj industrijsko in tehnološko razvite države je odličen atribut tako za mlade, ki morda iščejo prihodnost v tujini, kot tudi za avanturista, čigar potovanja lahko zavijejo na Bavarsko.

  Osnovni tečaj je namenjen vsem začetnikom in tem, ki svoje znanje potrebujejo osvežiti. Na koncu tečaja boste sposobni imeti preprost pogovor v nemščini, predstaviti sebe in druge, naročiti hrano, opisati kraj in navade, voditi telefonski pogovor… Uporabljali boste vsakdanje in pogoste izraze ter tvorili preproste stavčne strukture. Na tečaju se bomo posvetili tematikam kot so predstavitev samega sebe, svojih hobijev, poklicev, kako imeti klic, kako kaj vprašati, različno hrano in predmetov, o potovanjih in zabavah.

  Tečaj bo vodil Jan Černetič, asistent germanistike na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Napisal je tudi učbenik, ki je namenjen učenju nemščine v tehnološkem svetu in se ga bo uporabljalo tudi na tečaju samemu. Poleg učbenika bo poskrbljeno tudi za dodatne vaje, prilagojene posebej online izvedbi tečaja.

  Prijavi se na tečaj nemščine, ki bo potekal skozi daljše obdobje – v celoti 32 šolskih ur. Tečaj se bo izvajal dvakrat tedensko po dve šolski uri na termin.

  Osnovni podatki o tečaju:

  • 2x tedensko, vsak ponedeljek od 18.00 do 19.30 in sredo od 16.30 do 18.00
  • Od 6. 3. 2023 do 26. 4. 2023
  • Lokacija: Fakulteta za strojništvo (Aškerčeva 6, 1000 Ljubljana)
  • Cena: za študente 65 €, redna cena 140 €

  Prijave sprejemamo na povezavi: https://akademija.strojnik.si/tecaji/prijava_nemscina/

  info@inzenir.si | Spletna stran

  inzenir.SI v Sloveniji predstavlja vezje inženirske industrije. Predstavljamo slovensko industrijo, objavljamo zaposlitvene oglase in zanimive vsebine ter izvajamo razna tehnično-naravoslovna izobraževanja primerna za vsakogar.

  Prejšnji članekVeliki ženski krog »Odkrivanje notranje moči in preseganje ovir«
  Naslednji članekNa meji nevidnega 2023
  info@inzenir.si| Spletna stran

  inzenir.SI v Sloveniji predstavlja vezje inženirske industrije. Predstavljamo slovensko industrijo, objavljamo zaposlitvene oglase in zanimive vsebine ter izvajamo razna tehnično-naravoslovna izobraževanja primerna za vsakogar.

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.