Veliki ženski krog »Odkrivanje notranje moči in preseganje ovir«

  Many hands touch each other on a bed of flowers
  Foto: Karen Massine iz iStock
  Veliki ženski krog »Odkrivanje notranje moči in preseganje ovir«

  Kdaj

  8. marca, 2023    
  17.30-19.30

  Kje

  Karunova ulica 10
  Karunova ulica 10, Ljubljana, 1000, Osrednjeslovenska

  Vrsta dogodka

  Draga ženska,
  8. marec je dan, ki ga lahko praznujemo na mnogo načinov.
  Zakaj ga ne bi praznovale na poseben način.
  V sklopu kroga se bomo ženske spodbudile k raziskovanju in odkrivanju svojih notranjih moči, ki jih morda še ne poznamo ali ne izkoriščamo v celoti. Osredotočile se bomo tudi na senzualnost, ljubezen do sebe in samo negovanje ter na ta način pripomogle k boljšemu razumevanju same sebe ter lažje razumele tudi svojo ranljivost.
  Vabim te v ženski krog, kjer se bomo povezovale, se smejale, se premikale in uživale v življenju. Skupaj bomo ustvarile varno in podporno okolje za osebno rast, raziskovanje sebe, povezovanje z drugimi in ustvarjanje globokih in trajnih spominov. Iskreno in odprto bomo podelile svoje izkušnje ena drugi. Naš krog bo raznolik, s široko paleto aktivnosti, namenjenih tvojemu osebnemu razvoju. Skupaj bomo raziskovale moč meditacije, samonegovanja, se nasmejale, zaplesale, se prepustile užitku in odkrivale, kako lahko spolnost podpre našo osebno rast. Naš krog bo mesto, kjer bomo lahko govorile o stvareh, ki nas zanimajo, in našle podporo, ko jo potrebujemo. To ni samo običajno druženje. To je edinstvena priložnost za krepitev svoje notranje moči in za ustvarjanje nepozabnih spominov, ki ti bodo ostali še dolgo po koncu dogodka. Pridruži se nam in dovoli si, da te potegnemo v neverjeten krog žensk, kjer bomo podprle druga drugo, se zabavale in si pomagale pri osebni rasti, ter bile podpora ena drugi. Začuti moč skupnosti in se pridruži velikemu ženskemu krogu na dan žena 8.3.2023. Pridi in odkrij nove načine, kako izboljšati svoje življenje, se sprostiti in se odpreti za novo življenjsko dobo. Prijavi se zdaj in si zagotovi mesto v krogu, ki bo spremenil tvoje življenje. Če bo vse po sreči se nam na srečanju pridruži tudi trebušna plesalka in učiteljica najbolj senzualnega plesa, ter nas popelje skozi orientalske ritme.
  Vemo, da se že veseliš in se vidimo kmalu!
  Vsekakor bo to en najlepših druženj letos zate.
  Srčen pozdrav do videnja. Čaka te tudi darilo.
  Prijava na rozalija@la-vita.si, cena za zgodnje prijave do 1.3.2023 zgolj 15€ , nato pa je 20€
  Če prideš skupaj s prijateljico vstopnina za obe 24 € do 1. 3. 2023, po tem datumu pa 30€. Ker je število mest omejeno, te vabim, da s e prijaviš čimprej in si s plačilom rezerviraš svoje mesto.
  Objem.
  rozalija@la-vita.si | 040 628 080 | Spletna stran

  Delavnice, coaching, joga, tantra ...

  Prejšnji članekFestival kave Slovenija 2023
  Naslednji članekOsnovni tečaj nemščine | 6. 3. – 26. 4. 2023 | Ljubljana
  rozalija@la-vita.si | 040 628 080 | Spletna stran

  Delavnice, coaching, joga, tantra ...

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.