Sponzorirano

  POSLUŠANJE- skrivnost dobrih odnosov, rezultatov in zadovoljstva

  POSLUŠANJE- skrivnost dobrih odnosov, rezultatov in zadovoljstva
  Sponzorirano

  Datum / Čas
  Date(s) - 16. februarja, 2022
  9.00-15.30

  Kategorije


  V negotovih stresnih okoliščinah, kar velja tudi za današnji čas, je učinkovita komunikacija bistvenega pomena za dobre odnose, rezultate in zadovoljstvo, tudi pri delu.

  Visoke zahteve, pritiski, pomanjkanje časa, sprožijo veliko razmišljanja in s tem nepreverjene predpostavke, ki ovirajo dober stik z ljudmi in sposobnost učinkovitega mišljenja za reševanje izzivov.

  Mislimo si, da smo že dobri poslušalci, ker se nam zdi poslušanje samoumevno; poslušanje ni direktno, vključuje tudi možnosti različnih interpretacij in odzivov. Je temeljna veščina na katero smo v vsej naglici in pritisku dela pozabili in jo lahko bistveno poglobimo, če se zavedamo omejujočih ovir, skritih potencialov in vpliva poslušanja.

  Program odlične praktične delavnice si poglejte tukaj: POSLUŠANJE- skrivnost dobrih odnosov, rezultatov in zadovoljstva.

  info@agencija-poti.si | 01 511 39 21 | Spletna stran

  V Agenciji POTI, izobraževalni, svetovalni in založniški družbi, smo si v 20-ih letih delovanja pridobili obilo znanja in izkušenj na področju izvajanja izobraževalnih programov. Sodelujemo z izkušenimi predavatelji, ki so predvsem strokovnjaki iz prakse.

  Sponzorirano

  NI KOMENTARJEV

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

  Exit mobile version