Škisova tržnica 2022

  Skupina mladih z dvignjenimi rokami in napisi Škisova tržnica, 5. maj 2022, Kardeljeva ploščad
  Škisova tržnica 2022

  Kdaj

  5. maja, 2022    
  Cel dan

  Kje

  Kardeljeva ploščad
  Kardeljeva ploščad, Ljubljana, Slovenija, 1000

  Vrsta dogodka

  Po dveh letih se tradicionalna Škisova tržnica vrača v svoji polni obliki. Letos bomo lahko največjo prireditev za mlade na prostem v Sloveniji obiskali 5. maja 2022 v živo. Na velikem odru bodo nastopila največja imena slovenske glasbe scene, nastopila pa bosta tudi zmagovalna benda Škisolova!

  5. maj bo dan za raj, 5. maj bo dan za Škisovo tržnico!

  Tržnica, kjer vas namesto branjevk s solato za stojnicami pričakajo nasmejani študentje, ki z navdušenjem predstavljajo lokalne specialitete vseh koncev Slovenije, v večernih urah pa se pred prihajajočimi izpitnimi obveznostmi s prijatelji še zadnjič sprostijo ob zvokih največjih imen slovenske in tuje glasbene scene. Govorimo seveda o Škisovi tržnici!

  Škisova tržnica je tradicionalna prireditev, ki jo organizira Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveza ŠKIS) skupaj s študentskimi klubi, mladinskimi organizacijami in študenti. Prepletanje slovenske in mednarodne kulture in kulinarike obiskovalcu ponuja nepozabno doživetje čez celoten dan, zvečer pa se Škisova tržnica spremeni v prostor odlične glasbe in norih doživetij.

  Letos bo na glavnem odru nastopila skupina Siddharta, Zmelkoow, Vlado Kreslin, Alo!Stari, zmagovalca letošnjega Škisolova – Smetnaki in viaEntropia, ter ostali. Na elektro oder pa prihajata slavni duo RotorMotor, Alex Ranerro b2b Teo, Mayell in Brtinzz, ki bodo poskrbeli, da nobeden ne bo ostal ravnodušen. Za celoten line-up spremljajte Facebook profil Škisove tržnice, potrdite svojo udeležbo na dogodku ali obiščite www.skisova-trznica.si.

  Zato rezervirajte 5. maj, dan, ki bo ponovno edinstven in nepozaben. Saj kot pravi »stari rek«, »Če nisi bil na Škisovi tržnici, nisi pravi študent!« Se vidimo na Kardeljevi ploščadi!

  marketing [afna] nevtron.eu

  Marketing

  Prejšnji članekMENT Ljubljana 2022
  Naslednji članek23. Slovenski festival vin
  Prazna profilna slika
  marketing [afna] nevtron.eu

  Marketing

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.