Elon Musk je delil sliko svoje nočne omarice, ljudje odgovarjajo

Elon Musk
Foto: on Forbes

Pred dvema tednoma je Elon Musk, najbogatejši človek na Zemlji in lastnik Twitterja, na Twitterju objavil nenavadno fotografijo s pripisom »moja nočna omarica« (»My bedside table«).

Muskova nočna omarica je sprožila val odgovorov

Na njej so napol popita steklenica vode, nekaj praznih pločevink dietne kokakole brez kofeina ter replika pištole Georga Washingtona v leseni škatli. Na notranji strani pokrova je slavna slika Emanuela Leutzeja, na kateri Washington prečka reko Delaware. Ob škatli leži tudi replika revolverja Diamond Back .357 iz videoigre Deus Ex: Human Revolution in budistični amulet. V kotu stoji kup knjig, ki so jih ljudje prepoznali kot del zbirke »Knjige ameriške modrosti«, ki vključuje ameriško ustavo, Deklaracijo o neodvisnosti in »Pot bogastva« Benjamina Franklina.

V naslednji objavi je Musk dodal: »Za pomanjkanje podstavkov ni opravičila« (»There is no excuse for my lack of coasters«), saj je prav pomanjkanje podstavkov za pijačo pritegnilo pozornost mnogih.

Ljudje so se takoj po tej nenavadni objavi začeli norčevati in objavili kar nekaj zelo smešnih odzivov, ki smo jih zbrali v nadaljevanju.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Prejšnji članekAstronomi zaznali shrhljivo senco v našem osončju
Naslednji članekPodeljene listine za najboljše študijske dosežke

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.