Fantje kako se obnašati v tistih dnevih

Vsi vemo, o čem govorimo. O tistih dnevih, ko je tvoja punca čisti angelček.

Pripravi se

Vsaj približno moraš vedeti, kdaj bodo te dnevi. Verjetno boš tudi opazil, ampak vseeno. Sprosti se, ker boš moral biti steber razmerja, sploh v primeru, če ima tvoja punca močne bolečine.

 

Hrana in pijača

Brez čokolade verjetno ne bo šlo. Milka, Gorenjka, Kinder, ali pa karkoli drugega. Bonboni so tudi odlični. Karkoli sladkega bo super. K temu zraven še vroč kakav, ki ji ga prineseš na kavč. Moj nasvet je mali sok v tetrapaku. Ne smeš pa je biti užaljen, če ne bo jedla in pila. Če boš užaljen bo neurje.

 

Crkljanje

Nimaš izbire iti ven, ali pa še huje, s prijatelji na pivo. Ne. Ostal boš doma in jo držal močno stisnjeno k sebi. Še najbolje pod toplo odejo in z računalnikom ali televizijo v bližini.

 

Filmi in serije

Pripravi se, da bosta gledala tudi filme, ki ti pač ne bojo všeč. Če si upaš, ji kar nasprotuj. Srečno. Za tiste, ki boste malo potrpeli, pa imejte pripravljeni Netflix ali pa samo Seks v mestu. Romantične komedije so tudi priročne, ampak obstaja možnost, da boš potem moral z gestami slediti fantu v filmu.

 

Masaža

Ker jo boli ji pripravi termofor z vročo vodo in jo masiraj po njenem trebuščku. Dobil boš ogromno točk, ki ti bodo prišle še kako prav. Možnosti za masažo imaš veliko, odsvetujem pa masažo s hojo po telesu.

 

Seks

Tukaj pa ne moram pomagati. Preveč različnih glav za preveč razmišljanja.

 

Srečno fantje. Vem, da bomo kljub pravilom naredili vsaj 7 od 10 stvari čisto narobe. Vseeno pa moraš »potrpeti« teh nekaj dni in tvoja punca se bo prelevila nazaj v prijazno, prijetno in toplo osebo, ki jo poznaš.

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekKako do odličnih uličnih fotografij
Naslednji članekNajboljše žur destinacije Evrope
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

2 KOMENTARJI

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.