Najboljše žur destinacije Evrope

Zrče

Najbolj razvpita hrvaška plaža med žurerji sosednjih držav slovi kot Ibiza. Vsako leto jo obišče 1000 mladih, ki se zabavjo v klubih Papaya, Kalypso in Aquarius. V Zrće pridejo znana imena, kot so Armin Van Buuren, Tiesto, Paul Van Dyk in številni drugi.

Ibiza

Ta španski otok slovi kot najboljša party destinacija med žurerji celega sveta. Sonce, morje, čudovite plaže, najboljši klubi, v katerih plešeš v ritmih najboljših Dj-ev na svetu. Čez dan se lahko na plaži zabavaš v barih, zvečer pa te ritem odpelje v klube Pacha, Amnesia, Space in Privilege. Slednji velja za enega izmed največjih nočnih klubov na svetu in lahko sprejme 10.000 obiskovalcev. Zjutraj pa lahko nadaljuješ na after-partyu, dokler ne omagaš. ?

Mikonos

Ta grški otok ne slovi po tako divjih zabavah kot Ibiza, vendar je vedno bolj priljubljena destinacija med mladimi. Iz umirjene počitniške destinacije z osupljivimi plažami in popolno arhitekturo se Mikonos ponoči prelevi v kraljestvo zabave s številnimi bari, nočnimi klubi in zabavami na plaži. Ob čudoviti plaži in kristalnem čistem morju je veliko barov, kjer se z domačini in turisti lahko zabavaš do jutra. Sem dostikrat zaidejo tudi kakšne slavne osebe, vendar je Mikonos dostopen vsakomur.

Barcelona

V Barceloni lahko poskusiš vsako noč nekaj drugega. V Gotski četrti lahko obiščeš Harlem Jazz Club za nastope v živo, Macareno za elektronsko glasbo, Otto Zutz za R & B in Hip Hop, znani Dj-i vrtijo glasbo v Catwalk klubu, če se hočeš zabavati tudi z domačini, pa pojdi v BLVD sredi Raglasa. Bodi pa pripravljen, da boš v Barceloni dočakal jutranje sonce buden.

Amsterdam

Nizozemska prestolnica je že nekaj let najbolj priljubljena destinacija med študenti. Ob koncu tedna so bari odprti do 3 ure zvečer, plesni klubi do 4. ure, nočne kavarne pa do jutra. Techno, House in EDM se vrti v Elementenstraat, zabavaš pa se lahko tudi v Sugarfactory – intimnem, večnamenskem prizorišču z debelimi rdečimi zavesami in meglenimi lučmi. Poskusi tudi Grey Area, ki je prejel več nagrad za Cannabis Cup v 15-ih letih delovanja.

Prejšnji članekFantje kako se obnašati v tistih dnevih
Naslednji članekBazen ali morje – to je sedaj vprašanje

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.