Gluh moški toži Pornhub

Gluh moški toži Pornhub
Gluh moški toži Pornhub

Prebivalec New Yorka, Yaroslav Suris je moški, ki ne sliši in zaradi določenih preprek se je odločil za nevsakdanjo tožbo. Tožil bo Pornhub in nekaj drugih spletnih strani, ki se ukvarjajo s filmi za odrasle.

Med oktobrom 2019 in januarjem 2020 si je želel ogledati več filmov, med drugim Hot Step Aunt Babysits Disobedient Nephew in Sexy Cop Gets Witness To Talk, a mu to ni uspelo, ker spletne strani ne omogočajo podnapisov. Z njegovo tožbo se lahko strinjajo mnogi, saj se take filme vedno gleda zaradi zanimive zgodbe. ?

Podpredsednik Pornhuba Corey Price je tožbo tudi komentiral. »Neradi komentiramo potekajoče tožbe, želimo le reči da naša spletna stran in posnetki omogočajo podnapise.« je povedal v izjavi za javnost. Pornhub je leta 2018 obljubil, da bo filmom dodal podnapise. To je zaenkrat storil le pri 400 filmih. Na drugi strani tožbe pa je gospod Yaroslav Suris. Ta je pred tem tožil že Fox News in New York Post. V tožbi pričakuje kazen za Pornhub in odškodnino zase. Njegovo ime se sicer pojavi tudi v tožbi iz leta 2002, ko so ga ujeli pri kopiranju in prodajanju softverov. Obtožen je bil na 14 mesecev hišnega pripora in plačilo globe v višini 290 tisoč dolarjev.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekNajbolj dobičkonosni filmi
Naslednji članekZnanstveniki rekonstruirali 3000 let star glas

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.