HITRI in DRZNI v Sloveniji! Vozniku na Primorskem vožnja ne gre

Ste vedeli, da imamo tudi v Sloveniji mojstre vožnje, ki radi posnemajo filmsko uspešnico Hitri in drzni? Govorice so resnične. Primorska je dobila svojega Vin Diesla, čigar zgodba se je končala v priporu. Iz občine Brda, natančneje iz vasice Dobrovo prihaja zanimiv video, ki je zelo holivudski.

Pravila za voznike BMW-jev ne obstajajo

Voznik imenovanega avta je v krožišču najprej peljal v nasprotno smer. »Čudovitemu driftanju« je sledilo nekaj sekund zatišja, saj je voznik odpeljal iz krožišča. Prihitel je nazaj in najprej podrl prometni znak, potem pa trčil v oljko, ki stoji na sredini krožišča.

Če misliš, da je zgodbe konec, se motiš. Izstopil je iz avta in se začel znašati nad svojim avtomobilom. Po njemu je udarjal s pestmi in prometnim znakom. Kmalu zatem je prišla policija, kar pa ga ni odgnalo od tega, da bi s svojim vozilom dokončal pretep.

2 Goriška 2 Brda: Dobrovo Drift

Policisti so ugotovili, da voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Poleg tega je odločno odklonil preizkus alkoholiziranosti in strokovni pregled v zdravstveni ustanovi. Nedostojno se je vedel do policistov, zato so mu odredili policijsko pridržanje in mu zasegli avto. Svoja dejanja bo moral zagovarjati pred sodnikom.

Tako početje je prepovedano in nevarno do vseh, ki so v okolici. Zato vam ekipa Študenta želi varno in prijetno vožnjo.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članek20 zanimivosti o Putinu
Naslednji članekOcena filma: 21 mostov

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.