Kaj kupiti bližnjim za božične praznike?

1. Skodelica z osebnimi fotografijami

Zagotovo imaš veliko fotografij s svojimi prijatelji in družino. Zakaj ne bi te fotografije natisnil na skodelico in jim je dal za božične praznike? Zelo lepo in osebno darilo.

2. Pulover

Če bi dobil pred nekaj leti za božič nogavice ali pulover bi verjetno malo zavil z očmi. Danes pa so božični puloverji postali tako popularni, da so postali izvrstno božično darilo.

Božični puloverji

3. Kavomat

Verjetno poznaš veliko ljudi, ki imajo zjutraj težave z vstajanjem. Če jim boš podaril kavomat, bodo gotovo lažje vstajali. Cenejša alternativa je lahko že pripravljena kava v vrečkah, ki jo samo streseš v vrelo vodo.

Kavomat

4. Naročnina za Netflix

Po napornem dnevu ni lepšega kot se spočiti pred televizijo ali na postelji pred računalnikom. Z Netlixom je to vsekakor še lažje.

Netflix

5. Parfum

Calvin Klein, Gucci Rush in Dolce and Gabbana so relativno ugodni. Glede na ocene uporabnikov na spletu tudi lepo dišijo.

Parfum

6. Dan doživetja

Zakaj ne bi za božič podaril nečesa, kar si bo vredno zapomniti? Naj bo to vožnja s hitrim avtomobilom, smučanje v Franciji ali praznovanje novega leta v Avstraliji.

Smučišče

7. Premium čaj, kava ali vroča čokolada

Poznaš lepše preživljanje mrzlega zimskega večera, ​​kot da se usedeš pred kateri koli klasični film, ki ga spremlja skodelica kakšne vroče pijače?

Škatlica kave ali čaja

8. Pivski ali vinski darilni kompleti

Pitje se na božič nikoli ne zasmehuje. Izkoristi to sprostitev in izberi enega od pivskih ali vinskih darilnih kompletov. Nazdravi z družino ali s prijatelji.

Vino

9. Nenavadna in zabavna darila

Božič ne bi bil božič, če ne bi dobil ali podaril nekaj nenavadnih in zabavnih daril.

What do you want for Christmas, little boy?

Prejšnji članek5 krajev, če obožuješ Harry Pottra
Naslednji članekPrešernove nagrade za študente Univerze v Ljubljani

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.