Kaj nam prinaša leto zemeljskega prašiča?

0
Po kitajskem horoskopu v letu zemeljskega prašiča.

Po kitajskem horoskopu bo leto 2019 v znamenju zemeljskega prašiča, njegova energija pa bo prinesla pozitivne spremembe. Znamenje prašiča simbolizira plodnost in seme, tako da si lahko obetamo veliko novih začetkov. Na osebnem nivoju bodo nagrajene dobro premišljene odločitve.

Poleg ljudi, ki so rojeni v znamenju prašiča, dobro leto čaka tudi tiste, ki so rojeni v znamenju konja, bivola in zmaja. V novem letu jih čaka dobro zdravje, kondicija in delovna vnema, pestro bodo imeli tudi na ljubezenskem področju. Poklicni uspeh čaka ljudi, ki so rojeni v znamenju znamenju kače, podgane, bivola ali zajca, le potrebno bo izkoristiti priložnosti, ki se bodo pojavile. Ljudem, ki so rojeni v znamenju opice, petelina, koze in tigra pa prijazno opozarjamo, naj več pozornosti namenijo svojemu zdravju, saj se jim obeta izčrpanost in pomanjkanje energije. Gibanje, dovolj spanja in vitamini jim bodo še kako koristili.

Barvi, ki bosta uravnavali energijske tokove v letu zemeljskega prašiča sta bela in rdeča. Rdeča barva je po kitajski tradiciji barva praznovanj. Pazljivo, astrologi opozarjajo, da ni pametno imeti rdeče denarnice, saj nam lahko denar iz takšne denarnice opeče prste!

——————————–
Nagradna koda: 3172
Kodo vpiši v nagradni obrazec.
——————————–

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.