Končno je znano, kdaj bomo študentje prejeli 150 €

Roka drži šopek bankovcev

Po dolgem čakanju bomo študenti končno prišli do solidarnostnega dodatka. Enkratni dodatek v vrednosti 150 evrov bo prejel vsak redni in izredni študent, ki ima stalno prebivališče v Republiki Sloveniji. Za izplačilo dodatka bo treba oddati vlogo preko elektronskega obrazca na eUpravi.

Vloge za izplačilo solidarnostnega dodatka bodo na voljo od četrtka dalje. Odprte bodo do 31. januarja 2021 in po tem vloge ne bo več mogoče oddati. Dodatek bo izplačan januarja in februarja. Tisti, ki bodo vlogo oddali do 25. januarja 2021 do polnoči, bodo nakazilo prejeli do konca januarja. Ostali, ki bodo vlogo oddali med 26. in 31. januarjem, pa bodo denar prejeli februarja.

Deljenje denarja

Pri izpolnjevanju vloge pazi, da vneseš pravilne podatke – predvsem transakcijski račun in EMŠO. Če imaš še kako vprašanje, se lahko od 14. januarja naprej obrneš na Enotni kontaktni center na e-naslov [email protected] ali na telefonsko številko 080 2002 (ob delavnikih med 8. in 16. uro).

Pazi tudi, da vlogo oddaš čimprej, saj 30. in 31. januarja (vikend) podpora ne bo zagotovljena in to ne bo razlog za neuspešno oddano vlogo.

Ste probali izklopiti in ponovno vklopiti?

+ objave

Urednica revije Študent

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.