Maribor išče prostovoljce!

Če te veseli delo z mladimi in otroki, rad pomagaš in imaš nekaj prostega časa, se lahko pridružiš prostovoljcem Zveze prijateljev mladine Maribor.

Čaka te tudi kar nekaj izbire, saj se lahko pridružiš kot vzgojitelj na letovanjih, pomagaš lahko v prostočasnih programih, kot so ustvarjalne delavnice in izleti za otroke ali pa kot svetovalec na telefonu TOM za pomoč v stiski.

Pogoji so veselje, izkušnje in smisel do dela z otroki in mladostniki, odgovornost, udeležba na izobraževanjih, samoiniciativnost in skupinski duh. V zameno ponujajo brezplačna usposabljanja, mentorstvo, delno povrnitev stroškov in prijazno okolje.

Kot prostovoljec se lahko pridruži vsak z dokončano srednješolsko izobrazbo, in ki se je pripravljen udeležiti obveznega brezplačnega usposabljanja ZMP Maribor. Če pa se želiš kot vzgojitelj udeležiti enega od letovanj, imaš za to priložnost do 15. aprila 2021. Razpisanih je 157 mest za različne datume letovanj med junijem in avgustom.

Spol, status in strokovna usmerjenost niso pomembni, če imaš izkušnje in veselje do dela z otroki in mladostniki, te bodo veseli.

Prejšnji članekKako uživati v igrah in filmih na zaslonu pametnega telefona
Naslednji članekFestival dokumentarnega filma 2021

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.