Moj obraz je postal MEME

Moški, ki ga vsi poznamo, kot Hide the pain Harold je bil šokiran, ko je izvedel, da je postal meme.

András Arató je 74 letni moški iz Budimpešte, ki je Guardianu povedal, da so slike nastale, ko ga je kontaktiral fotograf. Ta je videl njegove slike na Facebooku. Povedal mu je, da rabi takega človeka za stock fotografije (slike iz spletne baze za podjetja). András je bil počaščen in se je strinjal, fotograf ga je tako v dveh letih slikal večkrat.

András je pričakoval, da bodo slike uporabljene kot promocijsko gradivo, a nikoli ni mislil, da ga bodo ljudje uporabili za meme, kot so spodnji:

Novinarji so ga kontaktirali, dobival je vedno več pozornosti. Nad tem žena ni bila najbolj navdušena, saj je želela ohraniti zasebno osebno življenje.

Andrásu ni bilo všeč, da so razne strani uporabljale njegovo sliko kot prikazno sliko, zato je odprl svojo Facebook stran. Na njej je beležil videe in zgodbe svojih potovanj. S tem je dobil pozornost tudi nekaterih podjetij in dobil je vlogo v madžarskem oglasu za avto, ob tem se je njegova žena premislila in sprejela njegovo slavo.

Njegovo življenje se je popolnoma spremenilo, pričakale so ga mnoge priložnosti, veliko potuje in ne le to, svojo moč uporablja tudi za dobro. Je obraz organizacije za duševno zdravje na Madžarskem.

VIRThe Guardian
Prejšnji članekNov trailer za film Sonic the Hedgehog se je oddolžil oboževalcem
Naslednji članekTop animirani filmi za oboževalce Miyazakija

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.