Največji dolenjski festival se vrača

Po nekaj letih “pavze” se vrača Festival Švic. Potekal bo 5. in 6. julija 2019, organizatorji pa obljubljajo pester dnevni program in večerno zabavo za vse generacije.

Festival se bo že tradicionalno odvijal na Turistični kmetiji Obolnar na Čatežu pri Trebnjem, idilični lokaciji z urejenim šotoriščem, parkiriščem, bazenom, športnimi igrišči ter dostopom do reke.

Na začetku je festival potekal v veliko manjši obliki s piknikom za 100 ljudi, kasneje pa je festival rasel in postajal vse bolj priljubljen. Ob njegovi 10. obletnici se ga je udeležilo okoli 10.000 ljudi, na festivalu pa je sodelovalo že mnogo različnih skupin kot so MI2, ZABLUJENA GENERACIJA, DNEEB, DUBIOZA KOLEKTIV, BIG FOOT MAMA in še in še. Tudi letos bo zagotovljen “žur do jutranjih ur” za vse generacije.

Pester dnevni program bo obsegal študentske igre, za tiste, ki jim se jim bo večerni del zdel prenaporen pa bo pripravljen chill kotiček. Ker je julij vroč mesec, ne bo manjkalo ohladitve. Na samem dogodku se bodo udeleženci lahko ohladili v bazenu, bolj aktivni pa bodo lahko tekmovali v odbojki, košarki ali nogometu.

Predprodaja vstopnic bo potekala od 28. februarja do 22. marca 2019. Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventim. Cena dvodnevne vstopnice je 24,90 evrov. Karta vključuje dva dni nore zabave, pester dnevni program in možnost šotorjenja.

Novinar

Prejšnji članekTop 5 podcastov za milenijce
Naslednji članekAli bodo telefoni popolnoma nadomestili namenske fotoaparate?

Novinar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.