Natečaj Premik naprej 2022 za najboljše izboljšave

rising arrow on staircase, increasing business
Foto: shutter_m iz iStock

Fakulteta za upravo v Ljubljani tudi letos organizira natečaj Premik naprej. Namen tečaja Premik naprej 2022 je izbor in predstavitev najboljše izboljšave v javni upravi. Svetovalno-izobraževalni center UL FU vabi vse, da s svojo izboljšavo sodelujejo na natečaju in tako prispevajo k promociji in spodbujanju dobrih in inovativnih praks v javni upravi.

Fakulteta za upravo vabi na natečaj Premik naprej 2022

»Vabimo vas, da nam in širši javnosti tudi v letu 2022 predstavite vaš premik naprej tako, da se prijavite na natečaj za naj izboljšavo v javni upravi Premik naprej 2022. Natečaj prispeva k prepoznavanju in promociji dobrih ter inovativnih praks in spodbuja ustvarjanje ter razvoj inovativnih premikov za bolj učinkovito in uspešno javno upravo kot gibalo družbenega razvoja. Natečaj je priložnost, da svoje dosežke predstavite slovenski strokovni in širši javnosti,« so zapisali pri Fakulteti za upravo oziroma Svetovalno-izobraževalnem centru UL FU.

Premik naprej 22
Premik naprej 22 Foto: on uni-lj.si

Pogoji sodelovanja na natečaju Premik naprej

  1. Prijavitelj je lahko organizacija javne uprave, ki je implementirala izboljšavo (storitev/rešitev/produkt/koncept/inovacijo).
  2. Ekipa, ki je razvila in/ali implementirala izboljšavo, je lahko sestavljena iz javnih uslužbencev in/ali kombinacije teh z zaposlenimi v gospodarstvu.
  3. Prijaviti je možno le izvedeno in uporabljeno izboljšavo javne uprave, ki je bila implementirana v letih 2021 in/ali 2022.

Strokovna komisija bo ocenjevala določene kriterije

  1. Aktualnost izziva (do 30 točk).
  2. Inovativnost (do 20 točk).
  3. Učinki uporabe izboljšave (do 30 točk).
  4. Širša družbena korist (do 20 točk).

Zmagovalec bo priznanje Premik naprej 2022 prejel v okviru dogodka XXIX. Dnevi slovenske uprave (DSU), ki bodo letos potekali v Portorožu. Izbrani predlogi bodo predstavljeni tudi na spletnih straneh Fakultete za upravo in Svetovalno-izobraževalnega centra Fakultete za upravo. Prijavitelji se zavežejo, da bodo v primeru izbora sodelovali v okviru predvidene sekcije konference in pripravili predstavitveni plakat predlaganega premika, ki bo na ogled vsem obiskovalcem XXIX. DSU.

Rok za oddajo prijave in dodatne informacije

Rok za oddajo prijave je 17. 8. 2022.

Vse dodatne informacije pa si lahko prebereš na spletni strani Svetovalno-izobraževalnega centra UL FU.

Urednik portala Student.si

VIRsic.si
Prejšnji članekHuawei nova Y90: Impresiven zaslon, odlična baterija in neprekosljiva fotografija
Naslednji članekOcena filma: Trinajst življenj
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.