petek, 25 septembra, 2020
Doma Izpostavljeno Družba Pewdiepie kralj YouTuba!

Pewdiepie kralj YouTuba!

Ravnokar poročeni Felix Kjellberg, bolje znan, kot PewDiePie, je pred kratkim presegel sto milijonov naročnikov na aplikaciji YouTube.

Dolgotrajni YouTuber je na aplikaciji že od leta 2010. Začel je s komentiranjem akcijskih in grozljivih iger ter zaslovel zaradi zabavnih reakcij. Vse to ga je vodilo, da je že leta 2012 postal najbolj naročen uporabnik.

pewdipie v zgodnjih letih

Njegove številke so vedno bolj naraščale, konec 2018 pa se je vnela vojna z indijskim produkcijskim podjetjem T-series. Šlo je za to, kdo bo ostal vodilni kanal. PewDiePie je samo v decembru prejel več kot 6 milijonov naročnikov, v nasprotju z letom 2017, ko jih je v celotnem letu prejel 7 milijonov.

vojna med Felixom in T-series

Čeprav je bila vojna na koncu izgubljena, ko je T-series aprila dokončno prehitel Felixa. Ta je zaradi določenih incidentov osebno končal meme Subscribe to PewDiePie, njegove slave pa še zdaleč ni bilo konec.

Felix že nekaj časa velja za kontroverzno figuro, a mu njegova Bro vojska oziroma sedaj preimenovani devet letniki stoji ob strani. Tako ima udobje, da se prosto izraža in pelje kanal v nove smeri.

nova smer njegovega kanala: Minecraft

Ena od teh se je zgodila junija, ko je Minecraft nadomestil priljubljene serije, kot so meme review, LWIAY in Pew News. Tudi Felix sam je komentiral to odločitev in dal vedeti, da kanal pelje v smer, ki se mu zdi najboljša zanj.

meme review

Petindvajsetega avgusta pa se je zgodilo. PewDiePie je postal prvi posamezni YouTube kanal, ki je presegel sto milijonov naročnikov.

Junior novinar

Ti je prispevek všeč? 1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (3 ocen, povprečje: 3,67)
Loading...

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo, vnesite svoje ime tukaj
Prosim vnesite svoj komentar!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

29,226FansLike
2,196FollowersFollow
2,640FollowersFollow
1,680FollowersFollow

Najbolj priljubljeno

Top 10 filmov po mnenju filmskih režiserjev

Pri filmskem časopisu Sight and Sound vsakih deset let anketirajo filmske kritike, da bi ugotovili, kateri so najboljši filmi vseh časov. Leta 1992 so...

Katere vse posege opravljajo plastični kirurgi? (2. del)

V tem delu se bomo posvetili vsem kirurških in nekirurškim posegom, ki jih kirurgi opravljajo na telesu. Pred tem pa si lahko prebereš prvi...

Moja študijska pot

Od inženirke agronomije do psihoanalitične psihoterapevtke Četrti letnik srednje šole je za dijaka obdobje, ko se odloča o študiju in hkrati o tem, kaj bo...

Odkritje plina na Veneri bi lahko bilo najpomembnejše doslej

Prejšnji teden so znanstveniki naznanili odkritje plina fosfin v ozračju Venere. Upravitelj ameriške vesoljske agencije Nasa Jim Bridenstine je odkritje označil za najpomembnejše odkritje...