Viber sedaj omogoča ustvarjanje lastnih nalepk

Viber, ena vodilnih svetovnih platform za sporočanje, danes objavlja predstavitev svoje nove funkcije Ustvari nalepko, ki uporabnikom omogoča oblikovanje in ustvarjanje lastnih prilagojenih nalepk in paketov nalepk. Uporabniki se lahko zdaj izrazijo s svojimi lastnimi nalepkami in paketi nalepk, ki lahko sporočilo prenesejo bolje kot besede.

V preteklih letih je Viber izdal tisoče paketov z nalepkami, ki so jih uporabniki poslali že več kot 30 milijardkrat. Viber zdaj uporabnikom daje možnost, da z uporabo personaliziranih nalepk, izrazijo karkoli hočejo. Naj bo to predstavljanje različnih osebnosti v prijateljski skupini, prikazovanje psičkov, kako delajo ljubke trike ali ustvarjanje prav posebnega paketa nalepk za prihajajoči dogodek, sedaj lahko uporabniki ustvarijo, oblikujejo in pošljejo nalepke, ki predstavljajo vse, kar se trenutno dogaja v njihovem življenju.

Uporabniki bodo lahko ustvarili do 24 posameznih nalepk v paketu tako, da:

  1. odprejo ustvarjalec nalepk na trgu nalepk,
  2. dostopajo do menija nalepk znotraj kateregakoli klepeta ali preprosto tako,
  3. da naredijo fotografijo in jo v trenutku spremenijo v obliko nalepke.

Funkcija ustvarjalca nalepk uporabnikom omogoča:

  • Oblikovanje nalepk: Uporabniki lahko fotografijo premikajo, zasukajo ali približajo določeno podrobnost in s tem ustvarijo fokus nalepke. S čarobno palico lahko odstranijo tudi ozadje fotografije
  • Okrasitev nalepk: Ko je oblika določena, uporabniki nalepke lahko okrasijo z logotipi, besedilom, drugimi nalepkami ali emotikoni in tako poskrbijo, da so zares unikatne

Kot ustvarjalci posameznih paketov nalepk lahko uporabniki paket nalepk označijo kot javen ali zaseben in s tem določijo ali drugi uporabniki Viberja lahko uporabljajo te nalepke. Uporabniki Viberja pa lahko tiste javne pakete, ki kršijo Viber pogoje, tudi prijavijo.

Ustvarjanje nalepk na Viberju bo v naslednjih dneh na voljo v trgovini Google Play za naprave Android, kmalu pa bodo na voljo tudi za iOS in Viber na namizju računalnika.

Sedaj se lahko pridružite tudi skupnosti Viber Slovenia.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.