Preuredi si sobo na funkcionalen način

regali

Po vseh naporih iskanja končno prideš do svojega stanovanja. Mokre sanje vsakega mladega. Ali naj bo to nakup, ali pa najem, vsa stanovanja niso ravno dobro opremljena in kaj kmalu ugotoviš, da ne boš imel dovolj denarja za opremo. Še dobro, da ti lahko starši pomagajo. Vendar zakaj bi mučil starše, ko pa lahko stanovanje opremiš s cenovno ugodnimi in še estetskimi regali?

Inustrijski šarm in moderna arhitektura

ženska stoji pred regalom

Veš tisti občutek, ko prideš v neko sobo in pomisliš, da v tej sobi nekaj manjka, preveč je dolgočasno vse skupaj. Regali ne slovijo zastonj kot nekaj modernega. S svojimi estetskimi oblikami poživijo še tako dolgočasen prostor. Lahko so različnih oblik, tako simetričnih kot asimetričnih. Če pa si stanovanje deliš s cimri, so regali izvrstni za stanovanjsko pregrado za malo zasebnosti.

Tudi tebi primanjkuje prostora?

regali

Regali ne zavzamejo veliko prostora, obenem pa ponudijo še dodaten prostor za shranjevanje. Tudi študentskim sobam primanjkuje prostora, tako da svojo sobo ali pa garsonjero lahko poživiš s tem izvrstnim industrijskim šarmom, na katerega lahko daš rože, zvezke, knjige, oblačila in vse, kar si lahko zamisliš.

Vendar pozor! Za nadaljno odvisnost od regalov ne odgovarjamo. Ko kupiš enega, ugotoviš, da nikoli ni premalo prostora za še en regal.

Podjetje Prosigma d. o. o. ti ponuja veliko različnih regalov. Brez težav boš našel svoje najljubše. Preuredi si sobo ali pa stanovanje.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Prejšnji članekVodja Škisove tržnice Tiffany Žižek: »Moraš jo doživeti, da jo začutiš.«
Naslednji članek10 otroških genijev, za katere še nisi slišal
logo ProSigma
info@prosigma.si|02 5858 480| Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.