Proste postelje na Gerbičevi!

Stanovanjski sklad Republike Slovenije je dne 13.10.2021, skladno s 3. točko Javnega razpisa za oddajo postelj in parkirnih mest v najem v Skupnosti za mlade Gerbičeva v Ljubljani, sprejel sklep, na podlagi katerega se postelje oz. bivalne enote namenjene gibalno oviranim osebam, namenijo v najem zainteresiranim po prednostnih kategorijah, ki veljajo za bivalne enote, ki niso prilagojene gibalno oviranim osebam. Predmet sklepa so ena bivalna enota za eno osebo in pet bivalnih enot za dve osebi, skupaj 11 postelj. Za predmetne postelje bo, skladno z razpisnimi določili, možnost sklenitve najemne pogodbe za največ dve leti.

Glede na navedeno in glede na sprostitve nekaj standardnih postelj v Skupnosti za mlade Gerbičeva v Ljubljani, se objavlja nov termin zbiranja prijav, in sicer je prijavo možno oddati od 5.11.2021 do vključno 22.11.2021. Izbor najemnikov bo potekal 2.12.2021, tako da se bodo najemniki v skupnost lahko vselili še v tem letu.

Vse zainteresirane za najem postelje vabijo, da oddajo vlogo za najem.

Za dodatne informacije so v času uradnih ur dosegljivi na telefonski številki 01/47 10 500 oziroma preko elektronske pošte ssrsinfo@ssrs.si.

Prejšnji članekIzkoristite vsak trenutek s pametnim telefonom Huawei nova 8i
Naslednji članekTango in dve levi nogi

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.