S prenosno predelno steno do zasebnosti

Ženska za pisalno mizo ob pregradni steni

Živiš v garsonjeri in obupuješ nad pomanjkanjem zasebnosti? Študentske denarnice niso najbolj prijazne do najemnin, garsonjere pa so pogosto žal tako majhne, da imaš od postelje pa do kuhinje le korak ali dva. Ločena spalnica ni stvar sanj, saj lahko s preprosto pregradno steno ustvariš majhen prostor z veliko mero zasebnosti.

Talne pregradne stene

Najcenejša izbira za pregraditev prostora so talne pregradne stene. Te bodo tudi najmanj posegle v tvojo denarnico. Najdeš jih lahko v različnih barvah, materialih in velikostih. So izredno praktične, saj jih preprosto dvigneš in premakneš na želeno mesto. Uporabiš jih lahko v še tako majhnem prostoru in si ustvariš zaseben prostor za spalnico, učenje ali delo.

Lesena pregradna stena

Veliko pregradnih sten poleg zasebnosti ponuja tudi akustično izolacijo, s katero nekoliko zmanjšaš hrup v sobi. To je še kako priročno, če želiš ustvariti ločen prostor za domačo pisarno. Za najbolj enostavno uporabo izberi pregradno steno s koleščki, s katerimi jo boš lahko premikal brez večjega napora.

Funkcionalnost in estetika

Če v svojem stanovanju želiš pridobiti nekaj dodatnega prostora za shranjevanja, so idealna rešitev talne pregrade z žepi. Te imajo dvojni namen: prostor pregradijo, hkrati pa ustvarijo arhitekturno zanimivost in prostor za shranjevanje. Si navdušen zbiratelj rastlin? Žepki na predelni steni so kot nalašč za sobne rastline!

Predelna stena v pisarni

Ta možnost je sicer dražja kot običajne pregradne stene, vendar tvojemu domu doda piko na i in zanimivo arhitekturno potezo, ki bo navdušila obiskovalce. Najboljše pa je, da talne pregrade z žepi delujejo na dveh nivojih, funkcionalno in estetsko. Dvojna zmaga!

Široka ponudba na enem mestu

Bogato ponudbo talnih pregrad in predelnih sten najdeš v spletni trgovini Kataloška prodaja. Izbiraš lahko med različnimi materiali in velikostmi, s katerimi boš poskrbel za večjo mero zasebnosti v svojem stanovanju.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekZnani so zmagovalci natečaja za Mlade kreativce
Naslednji članekZakaj je piling kože tako pomemben?
logo ProSigma
info@prosigma.si|02 5858 480| Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.