Sezona Drive-in kino 2023 se odpira!

Vplivnica Nina Retar

Ljubljanski Kino Bežigrad je ljubitelje kina razveselil z novico o odprtju DRIVE-IN KINO sezone 2023. »Priljubljena poletna atrakcija iz 60. let prejšnjega stoletja tudi tokrat obljublja pester nabor dogodkov in najnovejših filmskih uspešnic za vse generacije,« so sporočili pri Kinu Bežigrad. Kaj nas čaka v 6. sezoni DRIVE-IN kino sezone?

Drive-in kino v Ljubljani od maja do septembra

Z drznim začetkom že konec maja na veliko platno prihaja nadaljevanje uspešnice Hitri in drzni 10, kateremu se bo kmalu pridružila družinska pustolovščina Mala morska deklica. V juniju bodo parkirišče Centra Vič zavzeli Transformerji ter Elementi ognja, vode, zemlje in zraka. Poleg filmov boste lahko iz udobja lastnega avtomobila uživali tudi v slastnih burgerjih in pijači, ki vam jih bodo do vrat vašega jeklenega konjička dostavile kar dekleta na kotalkah.

DRIVE-IN KINO Bežirgrad se zopet vrača
DRIVE-IN KINO Bežirgrad se zopet vrača

Program Drive-in kina na dvorišču Centra Vič 2023

  • 18. maj 2023 ob 21.00 – OTVORITEV – Hitri in drzni 10 (začetek dogajanja ob 19.00)
  • 19. maj 2023 ob 21.00 – Hitri in drzni 10
  • 20. maj 2023 ob 21.00 – Hitri in drzni 10
  • 26. maj 2023 ob 21.00 – Hitri in drzni 10
  • 27. maj 2023 ob 21.00 – Mala morska deklica

V četrtek, 18. 5. 2023 boste s premierni ogledom filma Hitri in drzni 10 imeli priložnost izkusiti prvo DRIVE-IN doživetje letošnje sezone in se skupaj z Vin Dieselom ter njegovo družino odpravili na posebno misijo iz Los Angelesa, Rima in vse do Brazilije. Začetek spremljevalnega programa bo v družbi reparja Trkaja potekal od 19.00 dalje. Obiskovalci bodo lahko svojo hitrost preizkusili v simulatorju hitre vožnje ter tekmovanju v gokartih, drznost pa bo moč dokazati v jahanju mehanskega rodeo bika. Najdrznejše in najhitrejše čakajo posebna presenečenja ter privlačne nagrade. Pred samim začetkom aktivnosti se bo možno ogreti ob glasbi DJja ter z ekskluzivnimi koktejli, ki bodo poskrbeli za dodatno moč.

Drive-in kino 2023 je tukaj!
Drive-in kino 2023 je tukaj!

Kot že pet sezon poprej, je vnaprejšnji nakup vstopnic omogočen na spletni strani in na blagajni Kina Bežigrad na Linhartovi 11 ter na lokaciji DRIVE-IN KINA eno uro pred začetkom projekcije.

Nova sezona DRIVE-IN kina
Nova sezona DRIVE-IN kina

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekDvopičje: kako ga uporabljamo
Naslednji članekThe Sum of It All: Srčen in iskren prikaz izgube ter nastajanja albuma Eda Sheerana

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.