Slovenec zablestel pri Mr. Beastu! V rekordnem videu je stopil na stopničke

Slovenec v olimpijskih igrah Mr. Beasta osvojil drugo mesto
Slovenec v olimpijskih igrah Mr. Beasta osvojil drugo mesto

Mr. Beast je najverjetneje najbolj prepoznaven Youtuber, njegovi videi pa se le v enem dnevu zavihtijo preko več deset milijonov ogledov. Pred nekaj dnevi je podrl kar nekaj rekordov z videom, kjer so s prijatelji sedem dni preživeli na odprtem morju. Zdaj pa je objavljen še video, v katerem ima Slovenec zelo vidno vlogo. Jimmy Donaldson, kakor se glasi pravo ime Mr. Beasta, je objavil video, kjer osebe iz vseh držav na svetu tekmujejo za glavno nagrado 250 tisoč ameriških dolarjev. Slovenec pa zvezda tedna, saj je stopil na zmagovalni podij.

Mr. Beast objavil video njegovih olimpijskih iger, kjer je blestel Slovenec

Mr. Beast je 19. avgusta objavil video »Every Country On Earth Fights For $250,00!«. To v prevodu pomeni: »Vsaka država na Zemlji tekmuje za 250 tisoč dolarjev!« In video je v manj kot dnevu že presegel 45 milijonov ogledov na YouTubu.

»Videli bomo, katera država je najboljša na svetu!« v uvodu pove Jimmy oz. Mr. Beast. Napovedal je posebne olimpijske igre, kjer so tekmovali v lokostrelstvu, teku čez ovire, gimnastiki, mečevanju in nogometu.

V finale tekmovanja sta se prebili dve državi. To sta bili Libija in Slovenija! Tekmovalca sta se potegovala za četrt milijona ameriških dolarjev v obliki zlate medalje.

Po streljanju enajstmetrovk je zmagal Libijec, srebrno medaljo pa je domov odnesel Slovenec.

Every Country On Earth Fights For $250,000!

Kdo je Slovenec, ki je bil v videu Mr. Beasta?

Kdo točno je moški, ki je predstavljal slovenske barve, še ni znano. Hitro pa se je na Redditu pojavil profil, ki trdi, da je moški v posnetku on. Profil pod imenom NotSeriousCalmDown v subredditu r/Slovenia odgovarja na vprašanja s trditvijo, da bo naslednji teden organiziral AMA (Ask Me Anything), kjer bo odgovoril na vsa vprašanja. Takrat pa bomo videli, če je to dejansko on in od kod prihaja.

Slovenija druga na Mr.Beast videu
by u/MRchallenge1 in Slovenia

 

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekUmrl igralec iz serije To smo mi (This is Us), za katero je prejel tudi emmyja
Naslednji članekRecept za konopljino mleko, ki je za mnoge boljše od klasičnega

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.