Umrl igralec iz serije To smo mi (This is Us), za katero je prejel tudi emmyja

Umrl igralec Ron Cephas Jones, ki ga poznamo iz serije To smo mi
Umrl igralec Ron Cephas Jones, ki ga poznamo iz serije To smo mi Foto: on cnn

V svojem 66. letu starosti je umrl z emmyjem nagrajeni igralec Ron Cephas Jones. Po večletnih težavah z dihali se je priljubljeni igralec poslovil od tega sveta.

»Ljubljeni in večkrat nagrajeni igralec Ron Cephas Jones je umrl zaradi dolgotrajne težave s pljuči,« se glasi javna izjava o smrti igralca.

Ron Cephas Jones je preminil po večletni bitki s pljučnimi težavami

Ron Cephas Jones v vlogi Williama Hilla v seriji To smo mi (This is Us)
Ron Cephas Jones v vlogi Williama Hilla v seriji To smo mi (This is Us) Foto: on imdb

»Skozi njegovo kariero je njegovo toplino, lepoto, radodarnost, prijaznost in srčnost čutil vsak, ki ga je imel to srečo poznati,« nadaljuje.

 

»Svojo kariero je začel v kavarni Nuyorican Poets Cafe in njegova ljubezen do odra je bila prisotna skozi celotno kariero, vključno z nedavno nominacijo za tonyja in nagrado Drama Desk za vlogo v predstavi Clyde’s na Broadwayu.«

»Ronova notranja lepota in duša sta bili prikazani velikemu občinstvu z njegovo večkrat nagrajenega vlogo v oddaji To smo mi (This is Us),« se je zaključila izjava.

Ron Cephas Jones je emmyja prejel za vlogo v seriji To smo mi (This is Us)

Prav vloga Williama Hilla v seriji This is Us oziroma To smo mi je bila njegova najbolj prepoznavna in splošno sprejeta kot najboljša. Le v zadnjih letih pa je igralec zaigral v serijah, kot sta Mr. Robot in Luke Cage. V filmskem svetu se je nazadnje pojavil leta 2019, ko je poleg Eddieja Murphyja zaigral v Netflixovem filmu Ime mi je Dolemite (Dolemite is My Name).

Nekaj njegovih zadnjih vlog v serijah pa so še: Kje, si Aljaska? (Looking for Alaska), Truth Be Told in Zakon in red: Organizirani kriminal, kjer je imel vidnejšeo oziroma bolj redne vloge.

Ron Cephas Jones v igri Clyde's
Ron Cephas Jones v igri Clyde’s Foto: on imdb

Kot omenjeno v izjavi za javnost je svoje otroške sanje dosegel z nominacijo za tonyja in nagrado Drama Desk za vlogo v igri Clyde’s. Njegovo ljubezen do odra je podedovala tudi hčerka Jasmine Cephas Jones, ki jo poznamo v dramskih igrah Hamilton in Cyrano ter vlogah v filmu in seriji BlindSpotting, #FreeRayshawn in Marriage Story.

Ron Cephas Jones je bil izjemen talent, ki bo v svojih vlogah živel večno.

This Is Us 6x17 - William’s Speech to Rebecca

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekZnanstveniki presenečajo! Kristali so odgovor na večno tegobo jedrske energije
Naslednji članekSlovenec zablestel pri Mr. Beastu! V rekordnem videu je stopil na stopničke
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.