Slovenija se lahko pohvali s prvim resničnim gozdnim pobegom na svetu

A coffin in the forest.

Skupaj s svojimi prijatelji, družino ali sodelavci se lahko odpraviš na Gozdni pobeg Gozdne, ki te čaka v gozdu v Ljubljani. Svojo iznajdljivost, kreativnost ter timsko delo preizkusi pri razvozlavanju šifer in ugank, ki te bodo popeljale do cilja.

Kaj je gozdni pobeg?

The shoe and cryptex.Gozdni pobeg je zasnovan po vzoru »escape room«, le da se odvija v naravi. Z reševanjem gozdnih ugank bo na preizkušnji tvoja sposobnost reševanja problemov in logično razmišljanje. Za premagovanje gozdnih izzivov boš potreboval še vsaj enega soigralca, dogodivščina pa je namenjena ekipam, ki imajo največ 5 članov. Pobegi so primerni tako za odrasle kot tudi za otroke, saj se za vsak okus nekaj najde. Tako se lahko odpraviš v čas Prešerna in Julije ter pomagaš rešiti zmaja iz grajske ječe, ali pa se odpraviš na bojišče 1. svetovne vojne.

 

Kaj praviš na pobeg v temi?

TSkeleton in the cemetery.ako je, eden izmed pobegov je tudi Pobeg v mesečini, ki je nočni pobeg, zato ga rešuješ v temi. Noč ima svojo moč in nudi prav poseben ambient. A brez skrbi, saj imaš na voljo čelne svetilke, ki ti pomagajo pri iskanju namigov.

Tvoja naloga je namreč, da iz krste rešiš vampirko Bloody Mary in prekineš urok, tako da v njeno srce zadreš glogov količek.

 

Ne pozabi na pobeg v dežju?

Three girls in raincoats.Naj sije sonce, sneži ali dežuje, gozdni pobeg je mogoč v vsakem vremenu, saj ni slabega vremena, je samo slaba oprema. Dež zato ni ovira, zagotovljene so ti namreč pelerine, za večji del reševanja pa ti je omogočena streha. Če pa si izmed tistih ljudi, ki obožujejo deževne dni, ti je na voljo vojaški pobeg Odrešeni. Dež ima za dotičen pobeg dodano vrednost, saj si tako izpostavljen vojni in vremenski fronti.

 

Junior novinar

Prejšnji članekGlovo je v petek proslavljal svetovni dan kebaba!
Naslednji članekArheologi odkrili velikanske artefakte na redkem najdišču iz ledene dobe

Junior novinar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.