So tablice z emojiji preveč?

emoji

Po navadi se ljudje zadovoljijo s tisto registrsko tablico, ki jim je dodeljena ob registraciji avtomobila. Nekateri gredo celo korak dlje in sami poskrbijo za popestritev svojega jeklenega konjička. Tako so na Goriškem popularne tablice z angleškim napisom GO AWAY in GO FAST, drugod po Sloveniji pa ljudje radi celemu svetu javno razglasijo, da tisti bmw, ki se je parkiral čez tri parkirne prostore pripada Luki iz Ljubljane. Vsak ima svoje veselje ?.

A v Vermontu so stvar popeljali še korak dlje – podali so namreč predlog, da bi vozniki po novem lahko na registrsko tablico dodali še emojije po želji.

razmišljujoči emoji

Če bo zakon potrjen, bodo prebivalci Vermonta po novem lahko na tablico dali do 6 emojijev ali pa emoji preprosto dodali črkam in številkam. A (žal) to ni osamljen primer emojijev na registrskih tablicah – v Queenslandu v Avstraliji od lanskega leta dalje lahko prebivalci na registrsko tablico dodajo emojije, izbirajo pa lahko med naslednjimi: ?,?,?,❤️,?. Cena takšne tablice je 336 dolarjev.

Tablice z emojiji.

Kaj pa ti, bi si želel svoji personalizirani tablici dodati kak emoji?

Prejšnji članekKako se koronavirus primerja z drugimi izbruhi zadnjih let
Naslednji članekViber dodal beležnico My Notes

1 komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.