Viber dodal beležnico My Notes

Rakuten Viber ena največjih svetovnih aplikacij za sporočanje, je danes predstavila svojo najnovejšo funkcijo, My Notes, ki omogoča organizacijo največjih in najmanjših trenutkov, poenostavlja vsakodnevna opravila in poglablja osebne povezave z uporabniki. Funkcija bo na voljo globalno, na vseh trgih.

Vsakodnevne aktivnosti potrošnikov spremlja nenehna večopravilnost – med delom tako prejemajo sporočila, klice in videoposnetke – zaradi česar je izredno težko spremljati vse na enem mestu, uporabniki pa tudi ne želijo prenašati in nalagati samostojnih mobilnih aplikacij za upravljanje nalog. Zato je Viber ustvaril My Notes, nov, namenski prostor v seznamu klepetov uporabnikov, ki pomaga, da se na enem mestu vodijo seznami opravkov, fotografije, opomniki in drugo. Z več kot milijardo uporabnikov in več kot sedmimi milijoni interakcij vsako minuto v aplikaciji Viber, bo funkcija My Notes tako še bolj poenostavila vsakodnevne naloge uporabnikov in poskrbela, da bodo čim bolj priročne in učinkovite.

Rešitev je zasnovana za vsakodnevno sporočanje in organizacijske funkcije v Viberju in omogoča:

  • Ustvarjanje seznamov opravkov, ki jih lahko odkljukate, ko so opravljeni
  • Shranjevanje najljubših sporočil, videoposnetkov, fotografij in nalepk na enem mestu
  • Sinhroniziranje s katero koli napravo (npr. mobilno napravo, namiznim ali tabličnim računalnikom itd.)
  • Nastavitev opomnikov za najpomembnejše opombe (funkcija bo na voljo kmalu)

»Olajševanje vsakdanjega življenja našim uporabnikom je za nas ključnega pomena, s funkcijo My Notes pa to izkušnjo popeljemo na čisto drugo raven,” je dejal Ofir Eyal, direktor operative pri družbi Rakuten Viber in dodal: “Naši uporabniki že cenijo in zaupajo Viberju zaradi naših funkcij varovanja zasebnosti in hitrejšega delovanja. Navdušeni smo, da bodo z novimi orodji v eni aplikaciji lahko brez težav organizirali svoje misli, želje in naloge.«

Če želite biti redno obveščeni o novih Viberjevih funkcijah in nadgradnjah, se pridružite skupnosti Viber Slovenia.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.