TOP 5 last minute daril za materinski dan

Materinski dan je tukaj in ti si pozabil kupiti darilo. No, na srečo smo tukaj mi, ki ti bomo predstavili najboljša, najlepša in mladim cenovno primerna darila za materinski dan. Ker so naše mamice najboljše in najbolj čudovite, si vsak dan zaslužijo nekaj posebnega. A materinski dan je nekaj še bolj posebnega in pomeni dan, ko se boš še bolj potrudil za svojo mati. Predstavljamo ti top pet daril za materinski dan.

Veličastni zajtrk

Preden se odpravi v službo oziroma preden začne s svojim dnevom, bi bilo fantastično, če bi ji pripravil zajtrk. Še preden prispe iz spalnice, naj ji zadiši omamen zajtrk, ki si ga skuhal ti sam. Drugim članom družine preprosto povej, da to ni za njih. Na spletu najdi idejo s katero boš zmagal.

Zajtrk za tvojo mami naj bo veličasten
Zajtrk za tvojo mami naj bo veličasten

Šopek rož

Večna klasika ne le za materinski dan, temveč za vsak dan. Naj bodo njene najljubše ali pa vsaj v njeni najljubši barvi. Šopek lahko kupiš v cvetličarni, naročiš v eni izmed spletnih trgovin ali pa jih nabereš na travniku. Medtem ko moraš pri prvih dveh korakih paziti na ceno, ki hitro naraste, pa moraš na travniku paziti na lastnika rož.

Darilna vrečka z darilnimi boni

Ne ravno najbolj izvirno darilo, a vseeno ti da izjemno širino izbora. Darilna kartica oziroma bon iz njene najljubše trgovine, kjer si bo sama kupila točno tisto, kar si že dolgo ogleduje. To seveda zapakiraj v lično vrečkico s sporočilom.

Knjiga

Vedno čudovito darilo, ki ga lahko dobiš kjerkoli. Vse, kar moraš zadeti, je to, da te knjige še ni prebrala. Lahko je ljubezenski roman, krvava kriminalka, biografija ali karkoli drugega. Le redko se zgodi, da zgrešiš s knjigo.

Knjiga za materinski dan odžene zdravnika stran
Knjiga za materinski dan odžene zdravnika stran

Foto album

Če ti ne bo uspelo dovolj hitro natisniti fotografij, bo za začetek dovolj samo foto album. Uporabi domišljijo in še tako turoben foto album preoblikuj v nekaj najlepšega na tem svetu.

Foto album v katerega boš shranil vse vajine spomine
Foto album v katerega boš shranil vse vajine spomine

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekNajboljše spletne strani za ugoden nakup knjig
Naslednji članekHuawei z vodilnim položajem na trgu nosljivih naprav

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.