Usposabljanja na Slovenski filantropiji

Na Slovenski filantropiji pripravljajo dva sklopa usposabljanj, ki sta primerna za voditelje in tudi za tiste, ki postopoma prevzemajo voditeljske vloge na posameznih področjih.

Prvi sklop

Prvi sklop usposabljanj je namenjen gradnji kompetenc za vodje različnih skupi in izvajalce delavnic. Primeren je za tiste voditelje, ki jim bo zaupano delo s skupinami. Vsakega usposabljanja se lahko posameznik udeleži posamično, ali pa vseh skupaj, ter tako pridobi celosten vidik izvajanja skupinskih aktivnosti.

Seznam delavnic, ki bodo potekale v prvem sklopu:

Drugi sklop

Drugi sklop delavnic pa je namenjen gradnji kompetenc mentorjev in koordinatorjev prostovoljcev v organizacijah, torej voditeljev, ki so vodje različnih skupin voditeljev. Kako začeti, kako skrbeti za prostovoljce in jih spremjati, kako voditi proces prostovoljstva čez pristope povezovalne komunikacije.. Vse to in še več boste izvedeli v drugem sklopu delavnic.

  • Uvodno  usposabljanje za mentorje prostovoljce v nevladnih organizacijah (26. februar 2019) – Več informacij in prijava
  • Motiviranje in spremljanje prostovoljcev (12. marec) – Več informacij in prijava
  • Reševanje konfliktnih situacij v prostovoljstvu (9. april) – Več informacij in prijava

Za dodatna vprašanja so iz Slovenske filantropije na voljo na e-poštnem naslovu jaka.maticic@filantropija.org oziroma na telefonski številki 051 775 237. Več informacij o ostalih usposabljanjih pa najdeš na spletni strani prostovoljstvo.org.

Prejšnji članekPrihaja zima. In z njo Kralj Noči!
Naslednji članekOvseni kosmiči za hranljiv začetek dneva

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.