V Mehiki našli velikansko podgano, kot je še nisi videl

Veliko filmov o pošastih smo že videli na televizijskih ekranih, čistilni delavci pa so eno od pošasti videli na lastne oči v glavnem mestu Mehike.

Čistilna ekipa v Mexicu Cityju je med čiščenjem kanalizacije našla velikansko podgano. Izkazalo se je, da gre za rekvizit za noč čarovnic, ki ga je vzelo neurje. Rekvizit je ostal leta neodkrit v mreži kanalizacijskih rovov.

Podgana naj bi bila last Eveline López, ki jo je zahtevala nazaj. Dejala je, da je pred leti izginila med hudourniškim nalivom in nihče je ni mogel najti.

Podgana je bila najdena med več kot 9000 kilogrami smeti. Vpleteni so se strinjali, da je podgana narejena zelo realistično. Nekateri so dodali, da bi zbežali, če bi videli takšno podgano na ulici.

Velikanska Podgana
vir: Our Community Now

Resneje je, da ta velikanska podgana ponazarja zelo resna vprašanja, s katerimi se sooča Mexico City. V glavnem mestu Mehike imajo težave z neodgovornim odlaganjem smeti in obilnim deževjem, ki je nedavno podrlo rekorde. Po poročanju Mexica News Daily, je župan mesta osebno in na Twitterju dejal, da bodo to težavo obravnavali.

Encuentran botarga de rata gigante en la basura tras intensas lluvias en CDMX
VIR9gag
Prejšnji članekLast minute: Kadrovske štipendije Zavarovalnice Triglav
Naslednji članekSlovenski dijak osvojil zlato na matematični olimpijadi

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.