V Šiški kmalu najsodobnejši slovenski nakupovalni center

Nakupovalka
Najsodobnejši nakupovalni center Aleja v Šiški bo svoja vrata odprl 19. marca 2020.

Odprtje najnovejšega in najsodobnejšega nakupovalnega centra v Sloveniji bo še pred letošnjo koledarsko pomladjo, nakupovali bomo namreč lahko že 19. marca 2020 od 9. ure dalje.

Gre za nakupovalno središče Aleja v Šiški ob Celovški cesti, ki se bo razprostiralo v 3 nadstropjih, za vozila pa bosta na voljo še dve podzemni garaži. Pokrivalo bo kar 32 tisoč kvadratnih metrov površin, obsegalo pa več kot 80 različnih trgovin.

 Nakupovalni vozički
Nakupoval boš lahko v več kot 80 trgovinah.

Nakupovalni center bo prijazen tudi do ljubiteljev športa, saj bo streha stavbe namenjena športnim igriščem ter tekaški stezi, ki bodo odprta tudi izven obratovalnega časa nakupovalnega centra.

Aleja bo tudi prostor številnih kavarn in restavracij. V drugem nadstropju bo na voljo oddelek z raznovrstno ponudbo hrane Foodcourt, kavarne pa bodo obsegale kar 800 kvadratnih metrov površine.

slika hrane
Obiskovalci Aleje ne bodo lačni, za to bodo poskrbele številne restavracije.

Številne trgovine in blagovne znamke

Največ prostora bo zasedel najsodobnejši Interspar, lahko pa boš nakupoval tudi v trgovinah Müller, Big Bang, XYZ, H&M, Hervis, Mass, Calzedonia, Max&Co, S. Oliver, Black Label, Comma, Tommy Hilfiger, Pandora, Intimissimi, SuzperDry in Buzz ter številnih drugih.  Povsem nova blagovna znamka, ki z Alejo prihaja v Slovenijo, je Sport Vision.

Se boš v Aleji pridružil slovenskim potrošnikom? ?

Prejšnji članekUps, pozabili smo na Avstralijo in Koale
Naslednji članek11. februar: Vse najboljše, znanstvenice!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.