Začetek gneče na avtobusih in vlakih

Ironično je, da to pišem na vlaku. Uživam še tiste zadnje dni miru vožnje, preden se usujejo vsi dijaki in študentje. Izkoristi tisti prazen avtobus in vlak, ker se to premalo ceni.

Gužva

Bo čisto prevelika in tega se vsi zavedamo. Sicer bo kmalu bolj hladno ozračje in se nam samo dotikanje ne bo toliko gnusilo kakor če nam je peklensko vroče. Navaditi se bo treba na morebitno stanje, ker bo luksuz sedenja kmalu izpuhtel.

Vročina

Nekaj dni septembra bo še vročih. In veš, kaj to pomeni? Točno to. Prešvicani ljudje v majicah brez rokavov. Trenutki, ko vozniki ne vejo več kaj pomeni izum klime na avtobusih, bodo še prisotni. Ampak bo boljše. Ko stopiš ven na ulico, moraš še v šolo.

Zmeda

Bo neizogibna. Kajti vsako leto dobimo začetek septembra in oktobra nov val »učencev«, ki ne vejo kam in kako. Za vse tiste, ki smo skulirani ljudje to ne bo predstavljalo problemov. Za tiste bolj vzkipljive pa bo to pravi zabaviščni park.

Srečen konec

Verjetno to pomeni, da vsaj v večjih mestih kontrolorjev ne bo na prevozih. To pomeni, da se lahko tisti bolj pogumni sprostite. Nihče se noče riniti skozi gužvo, da vas kaznuje, ker se niste »štempljali«.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članek2020 bo Daniel Craig zadnjič zaigral v vlogi Jamesa Bonda
Naslednji članekWitcher se vrača, tokrat na Netflixu

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.