Išče se prodajnik

Roka, ki piše v zvezek, poleg je prenosnik

Si komunikativna oseba, ki z veseljem preživi ure na telefonu? Zlahka navezuješ stike z ljudmi in uživaš v debati? Prodajalci na tržnici bežijo pred tabo, ker si tako dober pri pogajanju? Potem je ta oglas kot nalašč zate!

V podjetju Nevtron & Company d.o.o., ki med drugim upravlja z blagovnima znamkama Študent in Moj prihranek, iščemo novega sodelavca na področju trženja. Glavne lastnosti, ki jih pričakujemo, so prilagodljivost, komunikativnost, organiziranost in zagnanost.

Tvoje delo bo vključevalo navezovanje stikov z novimi strankami, zato moraš biti odličen v tako pisni kot govorni komunikaciji. Izkušnje so obvezne, ne pričakujemo pa, da si že desetletja v tem poslu. Dobro je tudi, da obvladaš vsaj osnove angleškega jezika.

Nudimo delo v odlični in zagnani ekipi, ki si vedno stoji ob strani. Delovni čas si lahko prilagodiš po svojih potrebah, pričakujemo pa, da imaš odprt lasten s.p. Če bi rad sodeloval pri soustvarjanju in rasti podjetja, pozdravimo vsako novo idejo in jo predebatiramo.

Prijava naj vključuje tvoje kontaktne podatke (telefonsko številko in email) in življenjepis. Za vse dodatne informacije se obrni na tomi.cigoj@nevtron.eu.

Veselimo se delati s teboj!

Katja Stojić
+ objave

Urednica revije Študent

LEAVE A REPLY

Please enter your name here
Please enter your comment!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.