Literarni natečaj Gospodar galaksij

Portal Študent organizira literarni natečaj Gospodar galaksij. Ta je namenjen vsem, ki ustvarjajo v svetu znanstvene fantastike in fantazije. Čas je, da nagradimo zmaje, vilince, čarovnike, drzne galaktične pilote, vesoljce in kozmična bitja.

Natečaj je namenjen vsem mladim piscem, študentom in dijakom iz cele Slovenije. Sedaj se ponuja priložnost vsem, ki črpajo inspiracijo iz drugih, čarobnih svetov. Torej če se najdeš v tem opisu, pogumno primi za pero in izlij vso svojo domišljijo na papir ter deli z nami svojo ustvarjalnost. V poštev pridejo vse podzvrsti obeh žanrov!

Zgodbe sprejemamo do 5. maja 2019 na e-naslov: natecaj@student.si . Pogoji sodelovanja in ostale podrobnosti najdeš na naši spletni strani: https://www.student.si/literarni-natecaj/

Iz poslanih zgodb bomo izbrali dva zmagovalca, enega iz fantazijskega žanra in drugega iz znanstveno fantastičnega, ki bosta prejela nagradi. Poleg tega bosta mlada pisca objavljena in povabljena na srečanje zmagovalcev.

Se počutiš bolj udobno v drugem žanru? Ne boj se, kajti namen imamo organizirati čim več literarnih natečajev za različne žanre. Mogoče pa bo že naslednji namenjen prav tebi.

Mogoče poznaš koga, ki rad ustvarja z peresom (ali tipkovnico)? Pošlji mu to objavo in pomagaj, da vest o tem natečaju doseže vse več mladih talentov.

Prejšnji članekUspešno raziskovalno delo – temelj dobrega izobraževanja
Naslednji članekHuawei in HONOR objavljata nove cilje za strategijo dvojne blagovne znamke

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.