10 stvari, ki jih potrebuje vsaka pisalna miza

Pisalna miza in kaj potrebuje vsaka
Pisalna miza in kaj potrebuje vsaka

Dobro opremljena pisalna miza lahko bistveno poveča produktivnost, udobje in splošno delovno izkušnjo. Ključno je, da svojo pisalno mizo prilagodiš svojim delovnim navadam, željam in potrebam. Redno organiziranje in odstranjevanje nereda na mizi pa ti bo pomagalo ohraniti čist in učinkovit delovni prostor. To je 10 ključnih elemenov pisalnih miz, s katerimi boš imel pravilno opremljeno mizo.

Pisalne mize
Pisalne mize

1Kakovostna pisalna miza

Precej logičen začetek, kajne? Trdna in kakovostna pisalna miza z dovolj površine za delovne naloge in računalniško opremo je bistvenega pomena. Razmisli o pisalni mizi z možnostmi shranjevanja, če želiš imeti stvari organizirane.

Pisarniški stol
Pisarniški stol

2Ergonomski stol

Investiraj v udoben in nastavljiv stol, ki podpira tvojo držo in zmanjša tveganje za nelagodje ali poškodbe med dolgim ​​delovnim časom ali učenjem.

3Računalnik ali prenosnik

Tvoja glavna delovna naprava je ključnega pomena. Izberi računalnik ali prenosnik, ki ustreza tvojim delovnim potrebam in željam. Nič pa ni hudega, če lahko na njem opraviš tudi kaj prostočasnih trenutkov, kot je igranje igric.

4Monitorji in stojala

Če je le mogoče, uporabi dodatni monitor ali več njih, da razširiš prostor na zaslonu. Stojalo za monitor pa ti bo pomagalo doseči ergonomsko višino gledanja.

aloe, succulent, nature
Foto: Van3ssa_ iz Pixabay

5Namizna rastlina

Majhna lončnica lahko tvoji pisalni mizi doda pridih narave in pomaga izboljšati kakovost zraka. Zagotovila bo pomirjujoč in osvežujoč element, pametno pa je izbrati rastlino z malo vzdrževanja, ki ustreza svetlobnim pogojem tvojega delovnega prostora.

Namizni organizator
Namizni organizator

6Namizni organizator

Poskrbi, da bo tvoja pisalna miza brez nereda z organizatorjem za pisala, svinčnike, sponke za papir in druge majhne predmete, ki jih pogosto uporabljate.

Namizna svetilka
Namizna svetilka

7Dobra osvetlitev

Ustrezna osvetlitev je bistvena za preprečevanje obremenitve oči in ustvarjanje ugodnega delovnega okolja. Za najboljše rezultate uporabi mešanico naravne in umetne svetlobe.

Top view of youth bedroom interior with teenager desk
Foto: doble-d iz iStock

8Prilagojena dekoracija

Dodaj osebno noto svoji pisalni mizi s predmeti, kot so fotografije ali umetniška dela, ki lahko naredijo pisalno mizo še bolj vabljivo in navdihujočo.

Namizni panel
Namizni panel

9Beležnice in notesi

Čeprav je tehnologija bistvenega pomena, so beležnice ali zvezki vedno priročni za zapisovanje hitrih zapiskov, razmišljanje ali načrtovanje. Odličen element je tako tudi namizno stojalo za panele.

10Urejanje kablov

Kabli naj bodo vedno urejeni. S tem preprečiš, da bi se zapletali in ti oteževali delo. Odloči se za urejevalnik kablov, ki te reši te zagate in težave.

Opremi svojo pisalno mizo

Če tvoja pisalna miza še ni opremljena v celoti, potem se ne obotavljaj. Skoči na spletno stran kataloška-prodaja in preveri njihovo široko ponudbo pisarniškega materiala in namiznih dodatkov. Le tako boš lahko optimiziral svoj čas in izboljšal svojo pisalno mizo.

logo ProSigma
info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekŠtudij sedanjosti za zaposlitev prihodnosti
Naslednji članekVse o dronih v Sloveniji: Kaj moraš vedeti pred nakupom drona?
info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.