100 športnih objektov v 1 malem mestu

Park Tivoli
Foto: Park Tivoli - Hala Tivoli in Kopališče on Javni zavod Šport Ljubljana

Javni zavod Šport Ljubljana že vrsto let skrbi za zdravje in dobro počutje meščanov tako, da omogoča rekreacijo v več kot 100 športnih objektih, ki so v lasti Mestne občine Ljubljana. Ne glede na letni čas, lahko športni navdušenci migate, »švicate« in krepite svoje telo v pokritih objektih in na prostem.

Savna
Foto: Zlati Klub, Janez Marolton Javni zavod Šport Ljubljana

Med najbolj priljubljenimi objekti sta trenutno Fitnes Tivoli in Fitnes Vič, ki poleg sodobne opreme nudita tudi skupinske vadbe. Fitnes Tivoli ima dostop do pokritega Kopališča Tivoli, kjer lahko plavate od septembra do julija, v toplejših mesecih pa nadaljujete z osvežitvijo na dveh poletnih kopališčih – Kopališču Kolezija in Kopališču Kodeljevo. Poleg tega se lahko celo leto razvajate tudi v Savni Zlati klub Tivoli, kjer so poleg različnih vrst savn na voljo še ohlajevalni in masažni bazeni ter terase za sončenje. V Savni Vič pa si lahko privoščite zasebni zakup in uživate v intimnem vzdušju. Na sončen dan lahko svoje udarce preizkusite na zelenicah Mladinskega golf centra Stanežiče, ki ponuja 9 kratkih lukenj in eno najdaljših vadbišč za dolge udarce v Sloveniji. Zanimiva ideja za preživljanje prostega časa je tudi športno streljanje z malokalibrskim orožjem ali z zračno puško na Strelišču Rudnik. Od aprila do oktobra se lahko s prijatelji pomerite na peščenih igriščih Tenis centra Tivoli in Tenis centra Svoboda, hladni jesenski ter zimski meseci pa kar kličejo po drsanju v Hali Tivoli ali Dvorani Zalog. Če ste ljubitelji namiznega tenisa vas v Dvorani Krim in Kodeljevo čakajo mize za igro, za navdušence dvoranskih športov z žogo pa so za najem na voljo: Dvorana Stožice, Hala Tivoli, Dvorana Kodeljevo, Dvorana Ježica, Dvorana Krim, Dvorana Maksa Pečarja in Dvorana Vižmarje Brod. Na površinah Rekreacijsko izobraževalnega centra Sava (RIC Sava) so od aprila do oktobra na voljo čudoviti piknik prostori ob reki Savi, Piknik prostor Svoboda, ki omogoča tudi odbojko na mivki, pa je na voljo poleg Gimnastičnega centra Ljubljana. V sklopu centra najdete tudi Šport hotel Ljubljana s 15 sobami.

Fitnes
Foto: Fitnes Vič on Javni zavod Šport Ljubljana

Informacije o celotni ponudbi rekreacije, urnikih in cenikih najdete na spletni strani www.sport-ljubljana.si. Na vsa vprašanja vam bomo z veseljem odgovorili tudi preko elektronske pošte info@sport-ljubljana.si ali telefonske številke 01 431 50 60.

Bazen
Foto: Kopališče Tivoli on Javni zavod Šport Ljubljana

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.