Težko pričakovana mobilna igra Era of Conquest v AppGallery

mobilna igra Era of Conquest

Ob izidu strateške igre, ki jo je založnik 4399 Games razvijal tri leta, da bi ponudil izredno izkušnjo strategije in bojevanja v odprtem svetu, je Huawei napovedal posebne ugodnosti za igralce iz držav Evropske unije.

Jamie Gonzalo, podpredsednik Huawei Mobile Services Europe, je ob izidu dejal: »Navdušeni smo, da lahko igro Era of Conquest ponudimo ljubiteljem strateških iger v realnem času, graditeljem imperijev in igralcem epskih bitk. AppGallery si prizadeva sodelovati z vodilnimi razvijalci iger, da bi našim uporabnikom zagotovili kakovostne igralne izkušnje. Verjamemo, da bo prihod vrhunskega naslova, kot je Era of Conquest, ne le obogatil našega portfelja, temveč ponudil tudi neskončne možnosti zabave.«

Izredne možnosti odprtega sveta

Sodelovanje med Huaweiem in založnikom igre Era of Conquest je bilo napovedano že na letošnjem sejmu GamesCom 2023. Igra vas popelje na očarljivo potovanje po odprtem svetu, ki prekipeva od množičnih bitk v realnem času. Raziskujete lahko devet zgodovinskih civilizacij, kar bo poskrbelo za epske spopade med različnimi kulturami. Obenem vas izziva, da izkoristite razum in strast in zavladate kraljestvu, medtem ko vodite legendarne osebnosti, kot sta Cezar ali Kleopatra, ali pa se skušate izkazati v vlogi vladarja, ki zbira sile, sklepa zavezništva in odkriva lepote vojskovanja.

Ugodnosti za igralce

Ob izidu nove strateške igre bo AppGallery uporabnike, ki bodo prenesli igro ter obenem uporabljali račun Huawei, nagradil z odličnimi in uporabnimi ekskluzivnimi darilnimi paketi v vrednosti 15 dolarjev z dragulji in zlatom, ki vam bodo omogočili hitrejše napredovanje.

Benedict Cumberbatch obraz igre Era of Conquest

Benedict Cumberbatch, ki se je uveljavil v vlogah Sherlocka Holmesa in doktorja Strangea, je podpisal pogodbo kot globalni ambasador blagovne znamke Era of Conquest. V napovedniku igre se pojavi v vlogi bojevnika, ki iz prihodnosti potuje nazaj skozi čas. Na potovanju se srečuje z različnimi generali na živahni, nenehno spreminjajoči se celini Terra, da bi vzpostavil red v kaosu.

Strateška igra z odprtim svetom, ki so jo oboževali že milijoni, je zdaj na voljo v AppGallery ter na osebnih računalnikih v 83 državah in regijah. Pripravite se na epsko pustolovščino in sprostite osvajalski duh še danes! Za več informacij kliknite na povezavo.

Za dodatne informacije pa obiščite spletno stran: https://consumer.huawei.com/si/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.