3 tiskalniške rešitve za delo od doma

interior, furniture, chair

Za uspešno delo in brezskrbno šolanje na daljavo, so naši prijatelji v podjetju Secop pripravili 3 modele barvnih multifunkcijskih naprav. Podarjajo tudi brezplačno dostave in brezplačno instalacijo na daljavo za vse vaše pametne naprave.

#Ostanidoma

1Najboljši Brother tiskalnik za domačo uporabo

 

Brother DCP-J105 je multifunkcijska naprava, ki poleg barvnega tiskanja omogoča še skeniranje in kopiranje. Primeren je za osnovnošolce in majhne domače pisarne. Za tisk ne potrebuješ povezave z računalnikom, saj lahko nanj tiskaš prek WiFi omrežja in tudi s pametnega telefona. Njegove kartuše omogočajo približno 2400 črno-belih in 1300 barvnih izpisov.

2Najboljši Brother tiskalnik za več tiskanja

 

Brother DCP-T510W je naprednejša multifunkcijska naprava za tiste, ki tiskajo več. Poleg prej omenjenih funkcij barvnega tiskanja, skeniranja, kopiranja in povezave WiFi vsebuje kartuše visokih kapacitet, ki nudijo 6500 črno-belih in 5000 barvnih izpisov. Poleg vloženega seta kartuš je priložena še dodatna črna in set polnilnih kartuš, ki bo drastično znižal stroške tiskanja. Primeren je za domače pisarne, srednješolce in študente.

3Najboljši Brother tiskalnik za poslovno uporabo

 

Brother MFC-T910DW je multifunkcijska naprava za poslovne uporabnike. Poleg barvnega tiskanja, skeniranja, kopiranja, povezave WiFi in velikih kartuš podpira še podajalec originalov (ADF) in avtomatsko dvostransko tiskanje (duplex). Prvi bo poskrbel, da pri skeniranju ali kopiranju večje količine strani ni potrebno ročno menjati vsakega lista posebej. Drugo pa bo na podoben način poskrbelo za obojestransko tiskanje. Le pomisli koliko časa bi vzelo ročno obračanje 50 listov.

Vsi modeli so na voljo pri podjetju Secop po akcijskih cenah do razprodaje zalog.

logo Secop

Tiskalniške naprave, najem tiskalnika, uničevalci dokumentov in interaktivni zasloni. Nudimo svetovanje, izobraževanje in strokovno tehnično osebje.

Prejšnji članekŠtevilni ukrepi zoper koronavirus so svet naredili »lepši«
Naslednji članekUmrl je Marjan Jerman

Tiskalniške naprave, najem tiskalnika, uničevalci dokumentov in interaktivni zasloni. Nudimo svetovanje, izobraževanje in strokovno tehnično osebje.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.