5 idej za izvirna praznična darila na daljavo

Še čisto malo in začel se bo december, praznični mesec, ki navadno poka po šivih od najrazličnejših zabav, svečanih večerij, manj formalnih srečanj z bližnjimi, pa tudi bolj daljnimi prijatelji, nasmejanih zdravic in predvsem tisočerih daril. Dejstvo je, da bo letošnji december za vse nas precej drugačen, kot smo ga vajeni. Bolj bo intimen, preživeli pa ga bomo najverjetneje kar v ožjem družinskem krogu. A če smo letos že primorani omejiti osebne stike, to nikakor ne pomeni, da se svojih dragih ne moremo spomniti s pomočjo ljubezen in naklonjenost izžarevajočih daril. Poiskali smo pet izvirnih idej za praznična darila, ki jih lahko naročite in dostavite kar prek spleta.

Boxipop – zabavna in igriva voščilnica, ki »eksplodira«

Od nekdaj uživate v presenečanju svojih bližnjih? Potem je Boxipop – izvirna origami voščilnica – letos prava rešitev za vas. Boxipop boste na spletu lično zapakirali v personalizirano embalažo in jo poslali obdarovani osebi. Ko bo ta embalažo odprla, bo iz nje skočila boxipop kocka, ki bo prejemniku priredila nepozabno presenečenje. Če torej iščete unikatno darilo za svoje kolege, zaposlene ali stranke, je boxipop – zabavna in igriva voščilnica, ki po odprtju »eksplodira« v vrtinec konfetov, odlična izbira.

Trojček prvovrstnih Konjiških penin – Bela, Rose in Vintage

Penina danes velja za simbol uspeha in sreče, ki spremlja trenutke slavja. In prazničnega decembra si brez penine ter lesketajočih se mehurčkov v kozarcih pravzaprav niti ne predstavljamo. Zakaj torej ne bi svojih najdražjih razveselili s paketom treh prvovrstnih Konjiških penin Vinske kleti Zlati grič – Bele, Rose in Vintage. Naj tudi vaši najdražji, podobno kot Dom Perignon pred več kot tristo leti, ko je po naključju izumil peneče vino, v prazničnih dneh z nasmeški na obrazih radostno vzklikajo: “Pridite hitro, jaz pijem zvezde!” 

Živopisani printi slovenske ilustratorke s Forbesovega seznama najvplivnejših mladih umetnikov

Verjetno ste do sedaj že vsi slišali za Aljo Horvat, mlado ilustratorko iz Maribora, ki pri svojih rosnih 23 letih sodeluje s številnimi mednarodnimi blagovnimi znamkami, letos pa je pristala tudi na Forbesovem seznamu 30 najvplivnejših umetnikov in kulturnikov mlajših od 30 let. Alja je prepoznavna po svojih barvitih motivih žensk, ki jih prikazuje v vsej drugačnosti. »Da bi se sprejele takšne, kot smo,« razloži Alja. Za vse prijateljice, mame, sestrične in kar je še posebnih, edinstvenih in močnih žensk v vašem življenju, ki jih želite obdarovati, je Aljin print čudovito darilo.

Energični spletni treningi FIT z Natašo

V zadnjih mesecih smo se morali sprijazniti tudi s tem, da vrata fitnesov in športnih dvoran ostajajo zaprta. Kakšni med nami so že toliko izvežbani, da si lahko vodeno vadbo nadomestijo kar sami, v domači dnevni sobi. Večina pa nas za izvajanje pravilne telesne vadbe še vedno potrebuje strokovno vodstvo inštruktorja. Zato so energični spletni treningi FIT z Natašo Gorenc popolno darilo za vašo sicer rednih treningov ob prisotnosti trenerja vajeno prijateljico ali prijatelja. Zakaj pa ne bi enkrat za spremembo podarili kar človeka, četudi virtualnega?

Unikatne »kvačkarske« umetnije za naše najmlajše – od kapic do šalov in igrač

»Ančka rada kvačka« se imenuje osebna blagovna znamka, pod katero se skriva Anja – dekle, ki je pred nekaj leti nekje videlo eno, kot sama pravi, »fensi šmensi« kapico, pa si je reklo – to pa moram poizkusiti! Pred kratkim je Ančka praznovala že desetletnico vihtenja takšnih in drugačnih kvačk, izpod njenih spretnih prstov pa kot po tekočem traku v teh prazničnih dneh nastajajo kapice, šali,  rokavice, torbice, predvsem pa igrače (dinozavri, žabci, sovice, medvedki, miške, opice, kokoške in še in še)  – vse za naše najmlajše. Pokukajte v Ančkin svet in odkrijte popolno darilo za vaše in nekoliko manj vaše malčke.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.