500 Podjetnic 2023: Energijsko nabiti dogodek, ki ga ne smete zamuditi!

Ženska stoji pred tablo
Foto: on 500 Podjetnic d.o.o.

Draga mlada bodoča podjetnica, ali si že slišala za največji dogodek slovenskih podjetnic? Če še nisi, potem ti ga sedaj predstavljamo: 500 Podjetnic 2023 – dogodek, ki bo navdušil vse bodoče podjetnice! Pridruži se nam 6. aprila na Gospodarskem razstavišču!

Osrednji slogan dogodka je »ENERGIJA ZA PRIHODNOST – Služb ne iščemo, mi jih ustvarjamo«, kar pomeni, da se bomo osredotočili na to, kako lahko posameznikova energija pomaga pri ustvarjanju pogojev za prihodnost, in sicer na več ravneh. Poleg tega se bomo dotaknili tudi drugih vidikov ženskega podjetništva, kot so možnosti za ustvarjanje novih delovnih mest, pomen intelektualne lastnine ter podpornega okolja.

Na dogodku se bo v kalejdoskopu predstavilo kar 20 izjemnih žensk, ki so v preteklem letu in pol, s svojo energijo in družbeno angažirano dejavnostjo, zaznamovale slovenski prostor. Na govorniškem odru bodo svoje izkušnje podelili tudi drugi navdihujoči partnerji in sponzorji, ki podpirajo žensko podjetništvo.

Občinstvo na Gospodarskem razstavišču
Foto: on 500 podjetnic d.o.o.

Popoldanski program dogodka zajema strokovni posvet o ustreznemu podpornemu okolju in razvoju ženskega podjetništva, zaščiti intelektualne lastnine ter inovativnosti žensk. Posebna pozornost bo namenjena tudi mreženju, ki ga bo moderirala evangelistka kreativnosti mag. Nastja Mulej.

Če si torej želite spoznati vrhunske predstavnice podjetništva, si izmenjati izkušnje in se povezati s sorodnimi dušami, potem je 500 Podjetnic 2023 pravi dogodek za vas. Ne zamudite tega edinstvenega priložnosti za vašo osebno in poslovno rast! Izkoristite nadvse ugodno ponudbo za dijake in študente še danes!

Vstopnice: https://500podjetnic.si/nakup-vstopnic/

Program: https://500podjetnic.si/program/

Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekObjavljen razpis za Tumovo štipendijo 2023/2024
Naslednji članekRazpis za vpis na magistrski študij Univerze na Primorskem
Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.