Ali je lahko še boljši? Lahko – Novi SHOEFRESH OPOD

Foto: on SheuBRAND d. o. o.

Skrivnost njegovega slovesa tiči v tehnologiji dezinfekcije z aktivnim kisikom, ki navdušuje aktivne družine in posameznike, vrhunske in amaterske športnike, ljudi ki preživijo večino dneva v obutvi, mlade in malo manj mlade, tiste ki se jim stopala izdatneje potijo in tiste ki se spopadajo s ponavljajočimi težavami na stopalih. Kot odličen pomočnik pri celostni obravnavi človeka pa se je izkazal v pedikerskih in kozmetičnih salonih, wellnes centrih in ambulantah.

Ključ do uspeha je v aktivnem kisiku!

Aktivni kisik – ozon, je dokazana metoda uspešnega uničevanja glivic in bakterij, ki v naši obutvi povzročajo neprijeten vonj.

Prvi korak je čiščenje čevljev s tehnologijo Active Oxygen, ki vključuje uporabo aktivnega kisika oz. ozona. Aktivni kisik ima močne oksidativne lastnosti, ki lahko uničijo mikroorganizme, kot so glivice in bakterije, ter tako odstranijo neprijeten vonj.

Drugi korak Shoefresha je sušenje čevljev od znotraj. Medtem ko se čevlji nahajajo na držalih, naprava suši notranjost čevljev. To pomaga preprečiti razmnoževanje mikroorganizmov ter ohranja čevlje sveže in suhe.

Celoten postopek traja približno 30 minut. Po tem času bodo čevlji ponovno sveži in suhi, pripravljeni za uporabo.

Roka natika čevelj na napravo za čiščenje
Foto: on SheuBRAND d. o. o.

Primeren za vso obutev

Novi, izboljšani Shoefresh opod je opremljen s 3 prednastavljenimi programi, ki omogočajo uporabniku, da izbere program, ki najbolj ustreza njegovim željam in trenutnim potrebam. Obuvalo postavimo na držala, IR senzor jo zazna in avtomatsko zažene prednastavljeni program. Po zaključku pograma pa se naprava avtomatsko zaustavi.  Namensko za potrebe uporabnika pa so nastavljeni trije programi, med katerimi lahko poljubno izbiramo.

Prvi program je program »Sport«, namenjen zelo mokri obutvi. Drugi program je program »Sneaker« in je namenjen vlažni obutvi. Tretji program je program »Leather« in je namenjen usnjeni in drugi občutljivi obutviter obutvi, ki potrebuje osvežitev.

Nova postavitev nosilcev in nov dizajn, ki se osredotoča tudi na sušenje pete, omogoča da se celotno obuvalo dobro osveži in posuši. Nosilci opoda so prevlečeni z antibakterijskim slojem, kar zagotavlja še boljšo higieno in omogoča uporabo naprave v okoljih, kjer so zahteve po higieni strožje.

S temi izboljšavami je Shoefresh opod učinkovita higienska naprava, ki omogoča dezinfekcijo in sušenje obutve glede na njene zahteve.

Roka klika na napravo za sušenje čevljev
Foto: on SheuBRAND d. o. o.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.