Ara z digitalno kolekcijo obutve za bolj zeleno prihodnost

Jesenski toni

Turbolentni časi so nam prinesli veliko novega! V zadnjih sezonah so potrošniki močno spremenili nakupovalne navade, preference in svoje potrebe. Ara Shoes je ostala na pravi poti in se na spremembe odzivala, prisluhnila željam in potrebam svojih strank z optimizacijo modne strategije, razvojem vznemirljivih inovacij in uvajanjem novosti za še več trajnosti.

Nova kolekcija kot celota je sicer nekoliko manjša, a je tudi bolj osredotočena in trendovska. Ponuja vse vaše najbolj priljubljene modele v barvah, ki jih narekujejo jesenski trendi in seveda z nepogrešljivim Ara udobjem, ki vas nikoli ne razočara.

Digitalna obutev za bolj trajnostno delovanje

Klasični Arini čevljarji s sedežem v Langenfeldu, ki oblikujejo in pripravijo novo kolekcijo, so se lotili priprave povsem nove digitalne zbirke obutve, kjer novo kolekcijo ponudijo svojim spletnim partnerjem ter maloprodajam v fizičnih trgovinah. Ti lahko iz spletne zbirke naročijo čevlje za svoje trgovine ter se tako izognejo naročanju vzorcev oz. vzorčnih kolekcij. Tako naročijo le modele obutve, za katere po izkušnjah vedo, da jih kupci dobro sprejmejo. Takšne virtualne vzorčne kolekcije seveda pomenijo, da ni čevljev, ki bi bili izdelani le za potrebe vzorčnih linij, seveda pa za sabo potegne tudi zmanjšanje obremenjevanja okolja s posledicami transporta, saj je virtualna kolekcija pri vseh poslovnih partnerjih že z enim klikom na link. Digitalna zbirka obravnava tudi vprašanje trajnosti z opustitvijo vzorčenja. Posledično je proizvedeno veliko manjše število vzorcev in možna so natančnejša naročila materiala.

Seveda v Ara Shoes upajo, da bo zgledu digitalnih zbirk sledilo še več proizvajalcev obutve in oblačil, saj bi to pomenilo velik korak k razbremenitvi okolja.

Arino novo jesensko-zimsko kolekcijo že najdete na prodajnih mestih Ara Shop, Mass, Maximarket, Kopitarna, Ars, La Scarpa, Pami in drugih. Novostim pa lahko sledite na njihovi facebook strani.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.