4 izvrstni okusi bele vroče čokolade

Chocomar fruit

Bela vroča čokolada je sladek napitek, ki se ga običajno uživa kot alternativa običajni črni vroči čokoladi. Pri beli vroči čokoladi se namesto kakava, kot pri črni, uporablja belo čokolado. Tako kot pri črni vroči čokoladi, tudi pri beli obstaja več okusov.

Bela Standard

Klasična bela vroča čokolada je vroča čokolada s koščki prave čokolade, ki se med pripravo raztopijo ter zavzamejo svojo pravo aromo. Tako se ustvari vroč napitek žlahtnega okusa. Še posebej jo priporočamo za vse strastne sladokusce, ki imajo radi sladke pijače.

Bela cokolada-Chocomar

Vanilija

Bela vroča čokolada z okusom vanilije je vroča čokolada s koščki prave čokolade, ki se med pripravo raztopijo ter zavzamejo svojo pravo aromo. Tako se ustvari vroč napitek, ki razveseli še tako zahtevnega kupca. Dodatek vanilije vročo čokolado obogati in jo popelje bližje okusu priljubljenega vanilijevega pudinga.

Rafko

Bela vroča čokolada Rafko je vroča čokolada, obogatena s kokosom, ki vas popelje na peščene plaže tropskega okusa. Če obožuješ Rafaelo, moraš poskusiti ta okus bele vroče čokolade!

Rafko Chocomar

Bela Lešnik

Bela vroča čokolada z lešniki vsebuje preplet sladkobe bele vroče čokolade in zemeljski ton lešnika. Po okusu je manj sladka kot klasična bela čokolada, zato je še posebej primerna za tiste, ki imajo radi malo manj sladke pijače.

Celotna ponudba na enem mestu

Če želiš tudi ti uživati v malenkostih ter sebe ali svojega najdražjega presenetiti z odlično vročo čokolado, so bele vroče čokolade znamke Chocomar prava izbira. Poskusi jih in uživaj v mrzlih jesenskih ter zimskih mesecih.

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Prejšnji članekAra z digitalno kolekcijo obutve za bolj zeleno prihodnost
Naslednji članekCirkus bo svoj 11. rojstni dan praznoval v velikem slogu!
logo Rokmar
info@rokmar.si| Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.