Bar in prenočišča ETA kot izhodišče za Prlekijo in Prekmurje

Bar in prenočišča ETA za raziskovanje Prekmurja in Prlekije
Bar in prenočišča ETA za raziskovanje Prekmurja in Prlekije

Bi rad raziskoval Prlekijo in Prekmurje? Bar in prenočišča ETA so ravno pravšnje izhodišče za raziskovanje obeh področij Slovenije. Vsak gost bo doživel prekrasno izkušnjo, ki se bo začela že s prihodom v goste.

Bar in prenočišča ETA so odlično izhodišče za raziskovanje lepot Prekmurja. V bližini se nahajajo številne znamenitosti in izletniške točke, ki si jih lahko ogledate sami, v paru ali z družino. Ponujamo dvoposteljne in troposteljne sobe, skupno število ležišč je 25. Gostom nudimo udobna prenočišča, v katerih se lahko sprostijo in odpočijejo po raziskovanju skritih kotičkov Prlekije.

Bar in prenočišča ETA
Bar in prenočišča ETA

Bar in prenočišča ETA za raziskovanje Prlekije

Bar in prenočišča ETA se nahaja v neposredni bližini trgovine, pošte in zdravstvenega doma. Medtem, ko se odpravljate po opravkih ali čakate na pregled, se ustavite v baru ETA in privoščite kozarec osvežilne pijače.

Posebnost bara ETA so domača vina, ki bodo navdušila vsakega ljubitelja te priljubljene pijače. V ponudbi imajo tudi druge alkoholne in žgane pijače ter najrazličnejše osvežilne brezalkoholne pijače. Ob lepem vremenu lahko posedate na terasi, od koder se razteza čudovit razgled na okolico.

Prenočišča in bar ETA
Prenočišča in bar ETA

Urednik portala Student.si

Prejšnji članek4 koraki do uspeha v poslu
Naslednji članekDuolingo tudi z matematiko
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.